Virksomhedsprofil

Royal Philips, Holland, er en førende virksomhed indenfor sundhedsteknologi, der fokusere på at forbedre folks helbred samt muliggøre bedre resultater i hele sundhedsspektret fra sund levevis og forebyggelse til diagnoser, behandling og pleje i hjemmet. Philips udnytter avanceret teknologi og indgående klinisk og forbrugerrelateret viden til at levere integrerede løsninger. Virksomheden er førende indenfor diagnostisk billedbehandling, billedvejledt terapi, patientovervågning og sundhedsinformatik, samt forbrugersundhed og pleje i hjemmet.

Ultrasound Image

Nyskabelser, der gør en forskel

 

"Siden Philips introducerede den første glødepære for mere end 120 år siden, har innovation og vores filosofi omkring mennesket i centrum været kernen i vores virksomhed.

 

Vi har forpligtet os til at levere nye teknologier inden for sundhed og belysning samt innovative forbrugerprodukter, som er relevante for det lokale marked, og som gør en reel forskel for vores kunder, forbrugere og interessenter verden over. Vi tror på, at den bedste måde, vi kan gøre dette på, er ved at opnå en dybdegående forståelse for menneskers behov og ønsker.

 

Når vi kombinerer de to – mennesker og innovation – skaber vi den næste generation af teknologi og ting, som mennesker virkelig ønsker sig og har behov for. Her er tale om meningsfulde nyskabelser, som hjælper mennesker med at leve et sundt og godt liv fuld af nydelse. Det er det, der gør, at vi skiller os ud, og det, der gør os til Philips."

Cover circular economy

Rethinking the future

 

Our transition towards a circular economy

 

Download brochure

Cicular Economy

Circular Economy

 

Philips’ transition to a Circular Economy

 

Philips' JourneyRead more about our activities on Guardian Sustainable Business

Mere information

 

Kontakt virksomheden

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Jeg forstår

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Jeg forstår

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.