Nyhedscenter | Danmark

feb. 25, 2016

Philips indgår ny aftale med landstinget for Stockholms län

Stockholm, Sverige – Royal Philips (NYSE: PHG; AEX: PHIA) har indgået en aftale om patientmonitorering med Karolinska Universitetssjukhuset, som omfatter både Nya Karolinska i Solna (NKS) og Huddinge.

 

Philips leverer patientmonitoreringsudstyr og applikationer, der understøtter kliniske beslutningsprocesser, som kan anvendes til overvågning af patienters åndedrætsfrekvens, puls, blodtryk og temperatur.

 

”Forværring af en patients tilstand sker ofte i kølvandet på en række fysiologiske forandringer, som kan observeres op til 24 timer før en alvorlig hændelse. Afvigelser i vitale parametre er ofte indikationer på forværring hos patienten og en øget risiko for komplikationer. Gennem kontinuerlig monitorering af de vitale parametre kan eventuelle afvigelser opdages og håndteres i god tid”, siger Håkan Skytt, der er kundeansvarlig hos Philips.

 

Aftalens rammer omfatter også et innovationspartnerskab – det vil sige et partnerskab, hvor Philips og Karolinska i samarbejde og gennem innovation udvikler intelligente løsninger til sundhedssektoren.

 

”For Philips er denne type partnerskab et vigtigt og effektivt værktøj til udvikling af nye og innovative produkter, som både kan effektivisere og øge kvaliteten i sundhedsplejen”, siger Johan Folkunger, der er chef for Philips Health Systems i Sverige.

 

Om systemet

Det nye patientmonitoreringssystem indsamler alle vitale patientparametre i ét samlet system. Oplysningerne bliver tilgængelige og kan anvendes af sundhedspersonale, som er involveret i patientens pleje, så patienten får korrekt og relevant pleje på det rigtige tidspunkt. Oplysningerne, der indsamles, lagres digitalt på Karolinska og kan anvendes til pleje- og kvalitetsudvikling samt i forskningsøjemed.

 

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Byggeriet af Nya Karolinska Solna er i fuld gang, og hospitalet slår dørene op for sin første patient i 4. kvartal 2016. Størstedelen af hospitalet forventes at stå færdigt i 2017 og planlægges at være i fuld drift i 2018. Karolinska Universitetssjukhuset er et af verdens førende universitetshospitaler, og med det nye sygehus vil man styrke sin position inden for højt specialiseret sygepleje. Nya Karolinska Solna får en meget patientcenteret tilgang til sygepleje og vil udvikle arbejdsgangen indenfor sygepleje ved at integrere patientpleje, klinisk forskning og uddannelse. Dette er helt på linje med Philips' fokus på udvikling af fremtidens sygehus og redning af liv med meningsfulde innovationer, som gør en forskel for patient og sundhedspersonale.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en førende sundhedsteknologivirksomhed, der fokuserer på at forbedre folks helbred samt muliggøre bedre resultater i hele sundhedsspektret fra sund levevis og forebyggelse til diagnoser, behandling og pleje i hjemmet. Philips udnytter avanceret teknologi og indgående klinisk og forbrugerrelateret viden til at levere integrerede løsninger. Virksomheden er førende indenfor diagnostisk billedbehandling, billedvejledt terapi, patientovervågning og sundhedsinformatik, samt forbrugersundhed og pleje i hjemmet. Philips har hovedkvarter i Holland og opnåede i 2016 et salgstal på EUR 17,4 mia. og har cirka 70.000 medarbejdere indenfor salg og service i over 100 lande. Nyheder om Philips kan man finde på www.philips.dk/presse.

Læs mereLæs mindre

Emner

Kontaktpersoner

Hans Henrik
Business Marketing Director Health Systems
Philips Healthcare Nordic

Medieomtaler

Del på sociale medier

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.