Nyhedscenter | Danmark

mar. 21, 2016

Philips indgår partnerskab med Heart Hospital Tampere om et finsk center med speciale i hjertebehandling


  • Flerårigt strategisk partnerskab om installation og administration af integrerede billed- og informatikløsninger for at gøre pleje af hjertesygdomme i Heart Hospitals nye og eksisterende faciliteter mere vidensbaseret, effektiv og bæredygtig.
  • Partnerskabet omfatter vedligeholdelse, opgradering, træning og konsulenttjenester for at gøre tilegnelsen af nye hjerteteknologier, -procedurer og -processer nemmere.

Amsterdam, Nederlandene og Tampere, Finland – Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) offentliggjorde i dag, at der er indgået et strategisk partnerskab med Heart Hospital i Tampere, Finland, om sammen at innovere hjerteplejen og yderligere forstærke Heart Hospital som europæisk center med speciale i behandling af hjertesygdomme. Den flerårige aftale har en værdi af EUR 19 mio., og det er det første strategiske partnerskab for Philips i Finland og det tredje i Norden.

 

For at kunne leve op til den stigende efterspørgsel efter hjertepleje i og udenfor regionen fornyer Heart Hospital sin drift, bygger nye faciliteter og renoverer dele af sine eksisterende bygninger. Det strategiske partnerskab med Philips omfatter en aftale om administrerede tjenester, som giver Philips lov til at installere, integrere og administrere angiografibilledbehandling, ultralydsbilledbehandling, klinisk informatik og patientovervågningsløsninger samt stå for vedligeholdelse, træning og konsulenttjenester i henhold til en ensartet betalingsstruktur. Kontrakten blev tildelt efter en europæisk udbudsproces og dækker en flerårig periode frem til 2030. Philips vil jævnligt opdatere de installerede systemer, hvilket vil gøre det lettere for hospitalet at tage nye teknologier, procedurer og processer i brug, efterhånden som de bliver tilgængelige.

 

Heart Hospital er specialiseret i diagnoser og behandling af hjertesygdomme med faciliteter i Pirkanmaa og det sydlige Finland og ejes af universitetshospitalet i Tampere. Heart Hospital fungerer i samarbejde med universitetshospitalet i Tampere og behandler de patienter i regionen, som har behov for hjertepleje samt (minimalt indgribende) operation. Kvaliteten af den behandling, der ydes, tiltrækker også offentlige og private patienter fra hele Finland samt udlandet. Hospitalets strategiske fokus er på medarbejdernes velbefindende, fleksibel adgang til pleje, patientoplevelsen samt partnerskaber for at kunne tiltrække de bedste fagfolk og tilbyde patienterne den bedste behandling. Et vigtigt element i den strategi er at sikre, at hospitalet har det mest opdaterede og mest velfungerende udstyr samt de bedste systemer, processer og arbejdsmiljøer. Det er især hospitalets mål at tilbyde sine patienter et fuldt integreret og personligt plejeforløb, hvor typen af informatikbaserede, forbundne plejeløsninger, som Philips kan tilbyde, er påkrævet.

 

"Ved at gå sammen med Philips kan vi indgå et et tæt og dybdegående samarbejde om kerneområderne for Heart Hospital," udtaler Kari Niemelä, administrerende direktør og medicinsk direktør på Heart Hospital. "Ved at samle os om en enkelt udstyrs- og serviceleverandør får vi gennem dette strategiske partnerskab mulighed for at få den størst mulige fordel af relaterede medicinske teknologier og leve op til vores driftsmæssige og strategiske mål."

 

"Virksomheder i sundhedssektoren har brug for en dedikeret partner, der ikke kun leverer teknologi, men også dybdegående ekspertise om sundhedspleje og patientbehandling sammen med ressourcer og løsninger, der vil hjælpe med at sætte fart på forandringen af deres organisation," udtaler Jarno Eskelinen, administrerende direktør hos Philips Finland. "Vores partnerskab med Heart Hospital styrker vores førerposition indenfor længerevarende, strategisk samarbejde, hvilket giver sundhedssystemerne mulighed for at udvide adgangen til kvalitetsbehandling og holde styr på omkostningerne. Dermed kan der fokuseres på det, der betyder mest: At levere bedre sundhedsløsninger til folk i deres lokalsamfund."

 

Aftalen med Heart Hospital lægger stor vægt på innovation og et længerevarende samarbejde for at opnå en koordineret, kontinuerlig og fælles ydelse af pleje. Udover at få adgang til de nyeste og bedste billedbehandlingsløsninger indenfor hjertepleje, såsom Philips' IntelliSpace Cardiovascular-billed- og informationsstyringssystem får hospitalet ligeledes adgang til andre avancerede informatik- og analyseløsninger. Ved at levere de rette oplysninger på rette sted til rette tidspunkt i løbet af hele behandlingsforløbet understøtter disse systemer hjertelægerne i at levere mere vidensbaseeret, effektiv og bæredygtig pleje.

 

For yderligere at forbedre oplevelsen for patienterne, deres pårørende og hospitalets medarbejdere har Heart Hospital mulighed for at tilføje Philips' Ambient Experience-løsninger. Ambient Experience integrerer teknologi (dynamisk belysning, visning og lyd), rumdesign og forbedringer af arbejdsforløb for at skabe et behageligt og roligt miljø for patienterne og en effektiv, problemfri arbejdsplads for hospitalets medarbejdere.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en førende sundhedsteknologivirksomhed, der fokuserer på at forbedre folks helbred samt muliggøre bedre resultater i hele sundhedsspektret fra sund levevis og forebyggelse til diagnoser, behandling og pleje i hjemmet. Philips udnytter avanceret teknologi og indgående klinisk og forbrugerrelateret viden til at levere integrerede løsninger. Virksomheden er førende indenfor diagnostisk billedbehandling, billedvejledt terapi, patientovervågning og sundhedsinformatik, samt forbrugersundhed og pleje i hjemmet. Philips har hovedkvarter i Holland og opnåede i 2016 et salgstal på EUR 17,4 mia. og har cirka 70.000 medarbejdere indenfor salg og service i over 100 lande. Nyheder om Philips kan man finde på www.philips.dk/presse.

Læs mereLæs mindre

Om Heart Hospital

Heart Hospital er et hospital med fuld service, som er specialiseret i hjertebehandling. Det er et aktieselskab ejet af universitetshospitalet i Tampere, og det leverer tjenester til patienter fra den offentlige og private sektor, der har behov for hjertebehandling eller hjerteoperation. Heart Hospital er ansvarlig for at levere specialiseret behandling af hjertepatienter i Pirkenmaa-regionen. Det leverer også tjenester til andre områder, hospitaler og sundhedsaktører. Hospitalet har cirka 400 eksperter ansat, herunder 60 læger og behandler over 33.000 patienter årligt.

Tværdisciplinære kompetencer sikrer, at patienterne får en sikker, pålidelig og uafbrudt behandlingsoplevelse. Heart Hospital driver også enheder i Tampere, Valkeakoski og Helsinki.

Læs mereLæs mindre

Emner

Kontaktpersoner

Hans Henrik
Business Marketing Director Health Systems
Philips Healthcare Nordic

Medieomtaler

Del på sociale medier

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.