Nyhedscenter | Danmark

nov. 16, 2016

Ny farve i den populære DiamondClean-serie: Rosaguld

Philips Sonicare lancerer nu en ny farve i den populære serie af eltandbørster DiamondClean. Serien har tidligere vundet en række priser, bl.a. vandt DiamondClean Black guld i den prestigefyldte internationale designpris iF Product Design Awards 2014, og DiamondClean White er blevet belønnet med Reddot Design Award, Spark Product Award og Good Design Award. Nu kommer den femte farve i serien – Rosaguld.

 

DiamondClean er så absolut den mest populære eltandbørste fra Philips Sonicare. Den er også Sonicares mest eksklusive. Det unikke ved Sonicares teknologi er, at børstehovedets højfrekvente, glidende bevægelser presser vandet og tandpastaen ind mellem tænderne og ind under tandkødskanten, hvilket både rengør tænderne skånsomt og giver dig sundere tandkød. Den patenterede teknologi kombineres med diamantformede børstestrå, som effektivt polerer pletter på tænderne bort. Kliniske tests dokumenterer synligt hvidere tænder allerede efter én uges brug.

 

En eltandbørste rengør grundigere end en manuel tandbørste og fjerner desuden betydeligt mere plak. Til trods for at tandlægerne anbefaler, at man bruger eltandbørste, er det stadig relativt få, der gør det – kun 46 % ifølge en undersøgelse,[1] som Philips for nylig har foretaget i samarbejde med Kantar Sifo. Undersøgelsen viser, ligesom tidligere, at de, der bruger eltandbørste, er mere tilfredse med deres mundsundhed end de, der børster tænderne med en manuel tandbørste. De, der bruger eltandbørste, har sjældnere blødende tandkød og er desuden generelt mere bevidste om sammenhængen mellem mundsundhed og generel sundhed.

 

Nu lanceres den femte farve i den populære serie. Sonicare DiamondClean Rosaguld vil kunne fås i butikkerne og hos online forhandlere fra november 2016 til en vejledende udsalgspris på 1.999 kr.


 

[1] Den svenske undersøgelse Munhälsobarometern blev foretaget af Kantar Sifo på foranledning af Philips Sonicare i juni 2016 på grundlag af et tilfældigt sammensat webpanel med ca. 100.000 deltagere. I undersøgelsen deltog der 1.000 svenskere mellem 18 og 65 år, 505 mænd og 495 kvinder.

Om Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en førende sundhedsteknologivirksomhed, der fokuserer på at forbedre folks helbred samt muliggøre bedre resultater i hele sundhedsspektret fra sund levevis og forebyggelse til diagnoser, behandling og pleje i hjemmet. Philips udnytter avanceret teknologi og indgående klinisk og forbrugerrelateret viden til at levere integrerede løsninger. Virksomheden er førende indenfor diagnostisk billedbehandling, billedvejledt terapi, patientovervågning og sundhedsinformatik, samt forbrugersundhed og pleje i hjemmet. Philips har hovedkvarter i Holland og opnåede i 2016 et salgstal på EUR 17,4 mia. og har cirka 70.000 medarbejdere indenfor salg og service i over 100 lande. Nyheder om Philips kan man finde på www.philips.dk/presse.

Læs mereLæs mindre

Emner

Kontaktpersoner

Hans Henrik
Business Marketing Director Health Systems
Philips Healthcare Nordic

Medieomtaler

Del på sociale medier

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.