1
0

Shopping cart

There are currently no items in your shopping cart.

  Philips ReActiv

  Fysisk rehabilitation med høj klinisk kvalitet til professionelle klinikker

  Værdi

  ReActiv maskiner leverer klinisk værdi til professionelle fysioterapeuter og andre behandlere - med en række standardegenskaber og specifikationer, som er helt på niveau med hospitalernes udstyr til deres genoptræning af patienterne.

  Tilpasningsevne

  ReActiv passer til en bred kreds af patienter, uanset graden af deres bevægelseshandicap. Hver maskine er fuldt justérbar i små trin, på tværs af en række specifikationer og indstillinger. Dette sikrer, at fysioterapeuten kan levere skræddersyede træningsøvelser til alle patienter - uanset deres alder, størrelse og fysiske færdigheder.

  Udforsk hele rækken af Philips ReActiv maskiner til professionel anvendelse inden for fysioterapien.

  ReActiv Løbebånd

  Model 4.0 T har mange flere faciliteter end normale løbebånd: Forlængede håndlister, incline og decline, lav starthastighed og innovative programmer. Denne model er alsidig og holdbar, bygget til professionel anvendelse.

  ReActiv Cykel (upright bike)

  Model 4.0 U passer fint til en bredt udvalg af brugeres mobilitet - og hjælper brugerne med at opnå større smidighed og styrke i underkroppen. Denne cykel  leverer en gnidningsløs cykeltur - med udvidet komfort i håndtagene og justérbart sæde.

  ReActiv Sofacykel (recumbent bike)

  Model 4.0 R har lav indstigningshøjde, perfekt for brugere med begrænset mobilitet. Designet sikrer forbedret komfort for alle brugere - uanset deres færdigheder - alle får en tilbagelænet og komfortabel cykeltur.

  ReActiv Sofastepper (recumbent stepper)

  Model 4.0 S tilbyder følgende træningsformer: Kun overkrop, kun underkrop og hele kroppen - udført i tilbagelænet stilling. Den lineære modstand er specielt velegnet til at forbedre styrke og balance i brugernes arme og ben.

  • General contact data:
  Europe, Middle East and Africa

  Arjan van Dijk  

  Business Director Philips physical therapy solutions

  avd@dyaco.com

  +31 6 22779876

  • Local contact data:
  Denmark

  Fysio Engros [Fitness Engros A/S]:

  Snedkervej 4-6,

  DK-2630 Taastrup,

  Denmark

  www.fysioengros.dk

  • Sales contact:

  Michael Dalsgaard

  md@fysioengros.dk

  +45 61 28 13 35

  • Service contact:

  philips.service@fitnessengross.dk

  +45 56 14 15 44