1
0

Shopping cart

There are currently no items in your shopping cart.

  Philips ReCare

  Ændrer markedet for medicinsk certificeret udstyr til rehabilitation på klinikker og på hospitaler.

  En komplet serie af løsninger til krævende fysioterapi

   

  Serien af ReCare maskiner til kommerciel fysioterapi giver terapeuter avancerede værktøjer til at levere mærkbare forbedringer for patienter, der lider af et bredt udsnit af problemer - neurologiske, cardiovaskulære eller musco-skeletære. Den holistiske tilgang til rehabilitering, som ReCare maskinerne baserer sig på, hjælper behandlere med at vurdere den enkelte patients unikke behov for terapi. Analysen muliggør skræddersyede behandlingsplaner, der forbedrer patientens mobiltet, smertereduktion, genoptræning og forhindrer skavanker.

  Vurdering af evnen til at gå

   

  Evnen til at gå er afgørende for livskvaliteten, men ikke alle bevægelser er ens. En ulige gang kan påvirke patientens kropsholdning, umuliggøre en fuld genoptræning og potentielt medføre andre problemer senere i patientens liv. Med en ganganalyse kan terapeuten hurtigt bedømme, om patientens gang er ensartet - og skabe et træningsprogram, der hjælper med at rette op på skævheder. En visuel indikator hjælper med at lede og motivere den enkelte patient til forbedringer af gangarten.

  Funktionel kropssymmetri

   

  Krops- og bevægelsessymmetri er ikke kun begrænset til patientens gangart. De enkelte lemmers styrke - uanset om det er i over- eller underkrop - er lige så vigtige, når man vil undersøge og udvikle symmetri. Alle Philips ReCare maskiner kan måle muskelstyrke og vise forskelle mellem forskellige sider af kroppen - med visuelle råd til patienten om at ændre bevægelser med henblik på at forbedre styrken af svagere lemmer. Dette er især vigtigt for patienter med begrænset førlighed eller med skader på overkroppen - da enhver ubalance kan fomindske deres chancer for at gennemføre en succésfuld genoptræning.

  En perfekt løsning
   

  Patienter har forskellig størrelse og og førlighed - vores maskiner passer til alle.

  Genoptræning til den virkelige verden

  Hver eneste maskine er skabt til at simulere udfordringer i den virkelige verden - som at gå baglæns eller at gå ned ad bakke.

  Menneskecentreret design
   

  Vores design beskytter personalets sundhed. At mindske personalets eget behov for fysioterapi er lige så vigtigt som at levere bedre løsninger til patienterne. Højdejustérbare dæk og andre egenskaber sikrer personalets komfort og sikkerhed.

  Udforsk hele rækken af medicinsk certificerede Philips ReCare maskiner til professionel anvendelse inden for fysioterapien.

  ReCare Løbebånd

  Model 7.0 T kombinerer alle de egenskaber, som en kliniker ønsker, for at patienten kan føle sig tryg og sikker, når det benyttes. Uanset om patienten har neurologiske udfordringer, er i bedring efter en sportsskade eller er i bedring efter en kredsløbssygdom, er dette løbebånd et vigtigt og alsidigt værktøj for alle behandlere.

  ReCare Cykel (upright bike)

  Patienterne vil glæde sig over den meget store, velpolstrede sadel - der kan præcisionsindstilles til en komfortabel cykeltur. Klinikere vil påskønne egenskaber som justérbar kranklængde, for patienter med begrænset bevægelighed, MET målinger og træning der kan downloades.

  ReCare Sofastepper (recumbent stepper) med aftageligt sæde

  Model 7.5 S kan også benyttes af patienter i kørestol - og give samme gode træningskvalitet til alle brugere. Mulighed for træning af overkroppen alene, giver effektiv kredsløbstræning uden bevægelse af underkroppen.

  ReCare Sofacykel (recumbent bike)

  Model 7.0 R sætter en ny standard for komfort, samtidig med at den giver en effektiv træning. Drejelig sadel giver let ind- og udstigning for alle patienter - uanset om de er har behov for hjælp eller ej.

   

  ReCare Sofastepper (recumbent stepper)

  Træningsprogram til overkroppen hjælper med at opbygge patientens styrke - selv for brugere med begrænset førlighed i underkroppen. Den tilbagelænede position medfører også mindre belastning på hofter, knæ og ankler.

  • General contact data:
  Europe, Middle East and Africa

  Arjan van Dijk  

  Business Director Philips physical therapy solutions

  avd@dyaco.com

  +31 6 22779876

  • Local contact data:
  Denmark

  Fysio Engros [Fitness Engros A/S]:

  Snedkervej 4-6,

  DK-2630 Taastrup,

  Denmark

  www.fysioengros.dk

  • Sales contact:

  Michael Dalsgaard

  md@fysioengros.dk

  +45 61 28 13 35

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.