1
Signage Solutions

D-Line-skærm

  D-Line-skærm

  Med innovation som ambition

  Gør indtryk på dine gæster med en smartere, hurtigere skiltningsskærm. Med integreret Wi-Fi og designet til kørsel af Android-apps udgør den næste udviklingstrin inden for skiltningsløsninger. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Signage Solutions D-Line-skærm

55", På Android-platform, 450 cd/m² 55BDL4050D/00 Find lignende produkter

Med innovation som ambition

på Android-platform

 • Gem og afspil indhold med intern hukommelse

  Gem og afspil indhold med intern hukommelse

  Gem og afspil indhold med intern hukommelse. Upload dine medier til skærmen, og afspil indholdet med det samme. I samarbejde med den interne browser fungerer den også som en hukommelsescache, når der streames onlineindhold. Hvis netværksforbindelsen afbrydes, fortsætter den interne hukommelse med at vise indhold ved at afspille en cachelagret version af indholdet for at sikre, at dine medier altid er oppe, selvom netværksforbindelsen er nede.

 • Hold dit indhold i gang med FailOver

  Hold dit indhold i gang med FailOver

  Krævende kommercielle anvendelser kræver, at dit indhold hele tiden er i gang. Det er usandsynligt, at du vil stå over for en indholdskatastrofe, men FailOver giver dig indholdsbeskyttelse med en revolutionerende teknologi, som kan afspille sikkerhedskopieret indhold på skærmen i tilfælde af medieafspillerfejl. FailOver starter automatisk, når det primære input svigter. Du skal blot vælge den primære inputforbindelse og en FailOver-forbindelse, og så har du øjeblikkelig beskyttelse.

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • CMND: Tag kontrollen over dine skærme

  CMND: Tag kontrollen over dine skærme

  CMND er en robust skærmadministrationsplatform, som giver dig kontrollen tilbage. Opdatér og administrer indhold med CMND & Create, eller kontrollér dine indstillinger med CMND & Control. Det er alt sammen muligt med CMND.

 • Administrer indstillingerne på flere skærme med CMND & Control

  Administrer indstillingerne på flere skærme med CMND & Control

  Med CMND & Control kan du nemt administrere flere skærme fra ét centralt sted. Med overvågning af skærme i realtid, indstilling og softwareopdateringer via fjernadgang og mulighed for at tilpasse og konfigurere flere skærme på én gang, f.eks. videovægskærme eller menuskærme, har det aldrig været nemmere at kontrollere alle dine skærme.

 • Opret og opdater indhold med CMND & Create

  Opret og opdater indhold med CMND & Create

  Design og opret overbevisende indhold med CMND & Create, en kraftfuldt oprettelsesværktøj. Med træk-og-slip-grænseflade, forudindlæste skabeloner og integrerede widgets vil du være i stand til at imponere dine kunder med overbevisende indhold. Tilgængeligt i stående og liggende tilstand.

 • Opret forbindelse, og kontrollér dit indhold via skyen

  Opret forbindelse, og kontrollér dit indhold via skyen

  Opret forbindelse, og kontrollér dit indhold via skyen med den integrerede HTML5-browser. Ved hjælp af den Chromium-baserede browser kan du designe dit indhold online og tilslutte en enkelt skærm eller hele dit netværk. Vis indhold i både liggende og stående tilstand med Full HD-opløsning. Streaming-indhold kan også blive vist i et PIP-vindue (Picture-in-Picture). Du skal blot tilslutte skærmen til internettet via Wi-Fi eller et RJ45-kabel og nyde dine egne oprettede afspilningslister

 • Android: Kør din egen app, eller vælg din foretrukne app til indhold

  Med Android-operativsystemet integreret i skærmen kan du arbejde med verdens mest udviklede operativsystem og gemme din egen app direkte i skærmen. Du kan også vælge fra det store bibliotek med Android-apps og afspille indhold derfra. Med den indbyggede planlægningsfunktion du dagsdifferentiere dine apps og dit indhold baseret på kunden og tidspunktet på dagen. Med den automatisk retningsfunktion kan du nemt skifte mellem stående eller liggende visning af indhold ved blot at vende skærmen.

 • Få bedre tilslutningsmuligheder med et integreret mPCIe-stik.

  Med et integreret PCI-stik kan du tilslutte et Wi-Fi-/Bluetooth- eller 4G LTE-modul, hvilket giver mulighed for endnu bedre kommunikation med skærmen. Kommunikationen fra maskine til maskine er også forbedret med mange forskellige tilgængelige konfigurationer, som kunderne kan bruge, f.eks. muligheden for at udvide produktfunktioner eller signalhåndteringskapacitet.

 • Vær sikker på, at dit indhold kører, med automatiske screenshots

  Indhold er essentielt, og med den automatiske screenshot-funktion kan du sikre dig, at dit indhold altid kører, som det skal. Der tages screenshots dagen igennem, og de gemmes herefter på FTP-serveren. Herfra kan du når som helst se de gemte screenshots, uanset hvor du er.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i