1
Signage Solutions

Q-Line-skærm

  Q-Line-skærm

  Gør din oplevelse med skiltning mere intens

  Få imponerende klare billeder på en mere miljøvenlig måde. Skærmen har høj ydeevne og pålidelighed, men lavt strømforbrug, og den er ideel til projekter, hvor intet kompromis er acceptabelt. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Gør din oplevelse med skiltning mere intens

Få imponerende klare billeder på en mere miljøvenlig måde. Skærmen har høj ydeevne og pålidelighed, men lavt strømforbrug, og den er ideel til projekter, hvor intet kompromis er acceptabelt. See all benefits

Signage Solutions Q-Line-skærm

48", Direkte LED-baggrundsbelysning, Full HD BDL4830QL/00 Find similar products

Gør din oplevelse med skiltning mere intens

med en fantastisk smart-ydelse

 • Administrer og styr dit netværk via SmartControl med fjernbetjening

  Administrer og styr dit netværk via SmartControl med fjernbetjening

  SmartControl giver dig mulighed for at styre og administrere dit netværk af skærme via RJ45 og RS232C. Finindstil nemt alle skærmindstillinger, herunder opløsning, lysstyrke, kontrast og kloning af indstillingerne via hele netværket.

 • Gratis og let anvendelig indholdsstyring med SmartCMS

  Gratis og let anvendelig indholdsstyring med SmartCMS

  Gratis og let anvendelig indholdsstyringssystem, der fungerer udelukkende med Philips Signage Solutions-skærme til at styre dit digitale skilteindhold. Med SmartCMS kan du skabe og planlægge dit eget indhold over 24 timer hver dag. Du kan ganske enkelte skabe dit netværk, designe dit indhold og planlægge din afspilningsliste, så du er klar til afspilning!

 • Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

  Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

  Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med den integrerede HTML5-browser. Design dit skilteindhold online, og tilslut det til en skærm eller med hele dit netværk. Tilslut blot et RJ45-internetkabel til netværksforbindelsen, tilslut skærmen med den dedikerede URL-adresse, og du er klar til at afspille dit skybaserede indhold.

 • Gem og afspil indhold med intern hukommelse

  Gem og afspil indhold med intern hukommelse

  Gem og afspil indhold med intern hukommelse. Upload dine medier til skærmen, og afspil indholdet med det samme. I samarbejde med den interne browser fungerer den også som en hukommelsescache, når der streames onlineindhold. Hvis netværksforbindelsen afbrydes, fortsætter den interne hukommelse med at vise indhold ved at afspille en cachelagret version af indholdet for at sikre, at dine medier altid er oppe, selvom netværksforbindelsen er nede.

 • Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer

  Planlæg, hvad du vil, når du vil, med SmartPlayer

  Omdan din USB til en ægte, omkostningseffektiv, digital underskriftsenhed. Du skal blot gemme dit indhold (video, lyd, billeder) på din USB og sætte den i skærmen. Opret din afspilningsliste, og planlæg dit indhold via skærmmenuen, og nyd dine egne oprettede afspilningslister, når som helst og hvor som helst.

 • Vis kliniske billeder ensartet med D-image

  Vis kliniske billeder ensartet med D-image

  D-image hjælper dig med at gennemse og diagnosticere kliniske billeder med ensartet og nøjagtig visning. For at opnå pålidelige kliniske fortolkninger er vores professionelle skærme fra fabrikkens side kalibreret til at give optimeret gråtonestandardskærmydelse. D-image hjælper dig med at yde en fremragende indsats i alle aspekter af patientpleje.

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Full HD LED, der giver fremragende billeder med en utrolig kontrast

  Billedkvalitet betyder noget. Normale skærme leverer kvalitet, men du forventer mere. Forestil dig klare detaljer parret med høj lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farver, så du får et livagtigt billede.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in