Lumify
ai header

Lumify til akutbehandling


Lumify følger dig på din vej, så du kan starte med at scanne uden at skulle lede efter udstyr på skadestuen. Tag kritiske beslutninger hurtigere, og få proceduremæssig vejledning med ultralydsbilleder af høj kvalitet, som du har lige ved hånden.

Ultralydsapplikationer til katastrofe- og akutbehandling

S4-1 bærbar ultralydstransducer understøtter op til 5 undersøgelsestyper

 

Lumify S4-1-sektortransduceren kan hjælpe dig med at undersøge hjertets funktion eller hurtigt at udføre en FAST-undersøgelse fra din kompatible mobile enhed eller smartphone med Android. Med Lumify S4-1 får du ultralydbilleder af hjertet i Philips-kvalitet på en enhed, du kan tage med dig alle vegne - bærbarhed uden at gå på kompromis med billedkvalitet.

Lunge

Lunge

Ekko

Ekko

Abdomen

Abdomen

OB/Gyn

OB/Gyn

FAST

FAST

S4-1

L12-4-transducer understøtter op til 5 undersøgelsestyper

 

I forbindelse med katastrofe-og akutbehandling kan Lumify hjælpe dig med at lave hurtige diagnoser via forskellige scanningstyper, f.eks. bidrage til identifikation af pneumothorax eller dyb venetrombose. Med ikke-invasiv ultralydskontrol kan en Lumify L12-4-transducer også bidrage til at reducere antallet af komplikationer ved indsættelse af venekatetre.

Lunge

Lunge

Vaskulær

Vaskulær

Blødt væv

Blødt væv

MSK

MSK

overfladisk

Superficial

L12-4

C5-2-transducer understøtter op til 4 undersøgelsestyper

 

Den kurvede Lumify C5-2-transducer kan hjælpe dig med at se efter galdesten eller hurtigt udføre en FAST-undersøgelse direkte fra din kompatible smartphone eller enhed. Med utrolig billedkvalitet og flere forskellige scanningstyper bidrager Lumify til hurtige vurderinger, når som helst der er brug for ultralyd.

Lunge

Lunge

Abdomen

Abdomen

Galdeblære

Galdeblære

OB/Gyn

OB/Gyn

C5-2

Download, tilslut, scan

 

Download den gratis Lumify-ultralydsapp via Google Play Store til din kompatible smart-enhed med Android, tilslut transduceren, og gå i gang med at scanne.

Lumify
Lumify

Exceptionel vision

 

Lumify-appen gør billedkvaliteten bedre for at bidrage til sikker og hurtig vurdering af akutte patienter i forbindelse med katastrofe- og akutbehandling. Avancerede billedoptimerings algoritmer tilpasser sig automatisk for at skabe exceptionelle billeder. Scanningerne kan finindstilles ved at tilpasse dybde, forstærkning, effekt og farve på en enkel og intuitiv multi-touch-grænseflade.

Lumify

Alle navne er opdigtede

Altid ved din side

 

Gem og gennemgå patientundersøgelser og billeder direkte fra din kompatible smartphone eller Android-enhed. Med mulighed for at dele resultatet via email og DICOM eller til et delt netværk gør Lumify det let for dig at samarbejde om og administrere ultralydsbilleder og billeder fra katastrofe- og akutte situationer, både på og væk fra din enhed.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.