ppds_masthead

Professionelle
skærmløsninger

Leder udviklingen

signage_b_line

Digital skiltning

 

Philips digitale skiltning er designet for maksimal effekt og går længere end det forventede for at give liv til virksomhedens vision. Se løsninger, der vil tiltrække kunder og som begejstrer publikum med fejlfri kvalitet, perfekt opløsning og høj lysstyrke, og som er klar til brug. Udforsk vores branchespecifikke innovationer og skab den ideelle brugerdefinerede opsætning til dine unikke professionelle behov...

Professionelle TV


Vores banebrydende serie af Philips professionelle TV'er er stilfuldt designet med avancerede tilslutningsmuligheder og fyldt med intelligente funktioner og funktionalitet, der er udvalgt til at hjælpe dig med at skabe den ultimative oplevelse i alle brancher. Fra hotelbranchen til kontormiljøer, hvor bæredygtighed møder fleksibilitet for at styrke forretningen på sin vej ind i fremtiden...

professional_tv
led_displays

LED skærme


Kreativ frihed kan ses i uendelig skala med Philips LED-skærme. Philips LED-skærme er designet til at gå ud over grænserne og fjerne begrænsninger for størrelse, form og lysstyrke, og kommer i et udvalg af størrelser og buede varianter, der passer til dine installationsbehov. Komponenter af høj kvalitet har også lavere strømforbrug, hvilket giver et større investeringsafkast...

Interaktive skærme


Inspirerer til samarbejde og maksimal deltagelse. Philips interaktive touchskærme gør det muligt at skabe en ægte forbindelse mellem mennesker og præsentationer. Skab kombinerende, legende og lærerige oplevelser i klasseværelset. Eller vis vejen i et hybridt, kreativt samarbejde, der strækker sig fra dit mødelokale og ud til deltagere over hele kloden for at interagere med dem...

interactive_display
videowall_display

Video vægskærme


Omdan dit indhold til en uforglemmelig oplevelse. Med en Philips video-vægskærm har du evnen og fleksibiliteten til at skabe en fordybende visuel fest på tværs af dine vægge – ved hjælp af 2 skærme eller mange flere. Med supertynde rammer og 24/7 betjening, uanset om det er i offentlige omgivelser, et kontrolcenter eller et privat kontor, så kan du fastholde dit publikum med det større billede...

Uanset hvilken branche du er i. Uanset hvor du er.


PPDS skaber en stærk vision med Philips professionelle skærme


I alle brancher. For alle. PPDS er her for at skabe udviklingen med Philips professionelle skærme. Vi gør det muligt for virksomheder at føre deres vision ud i livet gennem skræddersyede løsninger med Philips professionelle skærme og innovationer, der går ud over grænserne. PPDS står for det nye. For det digitale. Og for at forbinde mennesket i dag med den bæredygtige teknologi af i morgen.

Uanset hvilken branche du er i. Uanset hvor du er


PPDS skaber en stærk vision med Philips professionelle skærme


I alle brancher. For alle. PPDS er her for at skabe udviklingen med Philips professionelle skærme. Vi gør det muligt for virksomheder at føre deres vision ud i livet gennem skræddersyede løsninger med Philips professionelle skærme og innovationer, der går ud over grænserne. PPDS står for det nye. For det digitale. Og for at forbinde mennesket i dag med den bæredygtige teknologi af i morgen.

Service support?


Lokalt og internationalt. Vi dækker det hele


Uanset om du integrerer en selvstændig skærm, en suite af tv'er, en massiv LED-installation eller en kompleks multiteknologisk løsning, så forstår vi, at teknisk assistance skal være lige ved hånden. PPDS tekniske team er tilgængeligt for partnere – både lokalt via vores tekniske ansvarlige og via vores centrale team – og vi tilbyder Philips professionelle skærme og support til totalløsninger samt teknisk uddannelse.

service_supoort
Global Reach Logo

Global rækkevidde

Lokal tilstedeværelse

PPDS er en global organisation med et netværk, der også gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med at udvide deres forretning rundt om i verden.

Vi har dedikerede teams på tværs af alle kontinenter og i lokale lande, der alle er klar til at levere både vores Philips professionelle skærmprodukter og den personlige service, som vi er berømte for.

Globalt netværk

Vores internationale Key Account Managers og Global Partner Alliance forbinder vores kunder med en pålidelig support og samarbejdende tjenester - globalt.

 

Regional skalerbarhed

Fleksibilitet og skalerbarhed er nøglen til at opfylde vores kunders behov. Hos PPDS står vi klar til at hjælpe i din region med pålidelige, dynamiske samarbejdsløsninger.

 

Lokal support

Vores lokale PPDS-teams står klar med kompetencer, viden og erfaring til at understøtte dit salg, løsninger og tekniske behov, når du har brug for os.

 

Philips professionelle skærme


Leveret til dig med PPDS


For at maksimere din oplevelse med professionelle skærmløsninger har PPDS eksklusive rettigheder til at bringe Philips professionelle skærme til erhvervslivet. Sammen kombinerer vi ydeevne af høj kvalitet med banebrydende, bæredygtige løsninger for at booste virksomhedens vision ind i fremtiden.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.