Professional Display Solutions

  Vision of infinity


  Understøt det ekstraordinære med 
  professionelle Philips-skærme og
  digitale skiltningsskærme.

  Digitale skiltningsløsninger

  Effektiv tiltrækning af publikum og bedre resultater. Få dit indhold til at skille sig ud med superhøj lysstyrke og ultraklar opløsning.

  Professionelle  TV

  Smartere, mere alsidig og flere tilslutningsmuligheder. Kom et skridt foran med banebrydende funktioner, der er udviklet til hver enkelt erhvervssektor.

  Find din løsning


  Professionelle Philips-skærme og digıtale skiltningsløsninger er udviklet til alle typer virksomheder og giver dig en konkurrencemæssig fordel

  Altid  nyskabelser

  De bedste resultater og høj effektivitet. Giv din virksomhed en fordel i forhold til med konkurrenterne med de seneste nyskabelser fra Philips’ professionelle skærmløsninger.
  Interager, oplys og skab uden besvær. Det alsidige Android OS giver dig fuld kontrol.
  Se mulighederne i din tilpassede opsætning med Augmented Reality Configurator-appen.
  Administrer dine skærme, opret tilpasset indhold, og udrul effektivt versioner med CMND.
  Downloadcenter

  Download  center

  Se og download de nyeste foldere til digitale skiltningsløsninger og professionelle TV-produkter, casestudier og brochurer fra Philips’ professionelle skærmløsninger.
  Fremhævede produkter

  Fremhævede  produkter

  Reager på kundernes behov. Den nye B-Line-skærm fra Philips er perfekt udstyret til at hjælpe caféer og restauranter ved hjælp af TV Tuner.
  Philips C-Line har avancerede funktioner, der styrker forretningen, og som kan hjælpe dine medarbejdere med at yde deres bedste.
  Skab et klasseværelse fuld af læring. Philips T-Line skaber nysgerrighed og giver inspiration som en hjælp til undervisningen på tværs af alle fag. 

  Alt   om os

  Vores historie


  En historie, der er rig på innovation. Se, hvordan Philips’ professionelle skærmløsninger kan gøre en positiv forskel i verden med smarte løsninger.

  Kom i kontakt


  Der er flere måder end nogensinde før at oprette forbindelse til Philips’ professionelle skærmløsninger. Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe. Opdag mulighederne, og lad os chatte.

  Hold kontakt med os

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.