Philips Professional
Display Solutions


Erhvervslivet udvikler sig hurtigere end nogensinde før, og for at være på toppen skal du være udstyret med det bedste. Professionelle skærmløsninger fra Philips kombinerer brancheførende teknologi med forretningsfokuseret innovation. Med en rig innovationshistorik er Philips førende globalt inden for produkter af høj kvalitet, intuitive design og praktiske funktioner. Philips opfandt videovæggen i 1984 og ændrede derefter den måde, mennesker ser TV med Ambilight. Og nu udvikles vores teknologi med innovation inden for skærme til en lang række markeder og kommercielle anvendelsesformål.

Med CMND & Control har du fuld kontrol. Opdater firmware, skift indstillinger og meget mere, så al skærmstyring er samlet i ét system. Android-operativsystemet er smartere, hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før og åbner op for en uendelig verden af muligheder. Med en lang række apps har du mulighed for at finde den perfekte konfiguration, der opfylder dine skærmbehov. Styrk forretningen med verdens bedste operativsystem. Professionelle skærmløsninger fra Philips indeholder Android-operativsystemet, som giver dig fuld kontrol over dine apps og tilslutningsmuligheder. Takket være skærmenes alsidige design kan du få mest muligt ud af dine skærme med denne kraftfulde SOC og de forbedrede tilslutningsmuligheder, der medfølger. 
 
Operativsystemet Android er smartere, hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før og åbner op for en uendelig verden af muligheder. Med en lang række apps har du mulighed for at finde den perfekte konfiguration, der opfylder dine skærmbehov.

Find din skærm...

Videovægskærme
Næste generation af Philips-skærme til en videovæg er designet med maksimal eksponering og fantastisk billedkvalitet for øje og med en næsten usynlig ramme til spændende visuelt indhold.
Professionelle TV'er
Bring din virksomhed op på næste niveau med det nyeste inden for professionelle TV'er fra Philips. Med et design til kommercielle applikationer finder du den perfekte løsning til at imponere kunderne med.
Berøringsskærme
En banebrydende samling af multitouch-Philips-skærme er klar til at fuldende forretningsdriften. Engager dine kunder med vores store udvalg af berøringsskærme.
Skiltningsløsninger
Alle brancher, alle behov. Skiltningsløsninger fra Philips giver dig muligheden for effektivt at komme frem med dit budskab ved hjælp af moderne, avanceret teknologi og holdbare materialer af høj kvalitet.
 

På Android™-platform

 

Mulighederne er uendelige med Android. Med deres enestående hastighed, brugervenlighed og app-tilgængelighed er professionelle skærmløsninger fra Philips designet til at tilpasse sig dine behov. Skærme på Android-platformen giver mulighed for flere tilpasningsmuligheder, er hurtigere og kraftigere og har et væld af apps, der fås til en lang række markeder. 

 

Udforsk Android

CMND alt

 

Oplev komplet skærmstyring fra én central enhed. CMND giver dig kontrollen over dine tilsluttede skærme og hurtig og effektiv opdatering af indhold og indstillinger. Som om det ikke var nok, giver dens intuitive interface dig også muligheden for nemt at designe og oprette spændende indhold. 


CMND alt

Skærme efter marked

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.