Professionelle visningsløsninger

Philips Professional
Display Solutions

Skærmløsninger, der inspirerer, begejstrer og leverer


I en verden drevet af visuelle effekter har du brug for at skille dig ud fra mængden med hensyn til, hvad du siger, og hvordan du siger det. Gør noget ud over det sædvanlige - med vores hjælp. Med udgangspunkt i en imponerende historik inden for meningsfulde løsninger har vi kombineret branchens førende teknologi med virksomhedsorienteret innovation for at hjælpe dig med at opnå mere. Dette år. Næste år. Hvert år. Lad os få det til at ske.

Med CMND & Control har du fuld kontrol. Opdater firmware, skift indstillinger og meget mere, så al skærmstyring er samlet i ét system. Android-operativsystemet er smartere, hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før og åbner op for en uendelig verden af muligheder. Med en lang række apps har du mulighed for at finde den perfekte konfiguration, der opfylder dine skærmbehov. Styrk forretningen med verdens bedste operativsystem. Philips Professional Display Solutions indeholder Android-operativsystemet, som giver dig fuld kontrol over dine apps og tilslutningsmuligheder. Takket være skærmenes alsidige design kan du få mest muligt ud af dine skærme med denne kraftfulde SOC og de forbedrede tilslutningsmuligheder, der medfølger. 
 
Operativsystemet Android er smartere, hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før og åbner op for en uendelig verden af muligheder. Med en lang række apps har du mulighed for at finde den perfekte konfiguration, der opfylder dine skærmbehov.

Find din skærm...

Videovægskærme
Videovægskærme
Næste generation af Philips-skærme til en videovæg er designet med maksimal eksponering og fantastisk billedkvalitet for øje og med en næsten usynlig ramme til spændende visuelt indhold.
Professionelle TV'er
Professionelle TV'er
Bring din virksomhed op på næste niveau med det nyeste inden for professionelle TV'er fra Philips. Med et design til kommercielle applikationer finder du den perfekte løsning til at imponere kunderne med.
Berøringsskærme
Berøringsskærme
En banebrydende samling af multitouch-Philips-skærme er klar til at fuldende forretningsdriften. Engager dine kunder med vores store udvalg af berøringsskærme.
Skiltningsløsninger
Skiltningsløsninger
Alle brancher, alle behov. Skiltningsløsninger fra Philips giver dig muligheden for effektivt at komme frem med dit budskab ved hjælp af moderne, avanceret teknologi og holdbare materialer af høj kvalitet.
 

Få mest muligt ud af oplevelsen med AndroidTM

 

Android er gennemprøvet og velkendt for systemintegratorer, deres kunder og slutbrugere og tilbyder næsten ubegrænsede muligheder. Android-drevne skærme understøtter større tilpasning, er hurtigere og mere effektive og har apps, der dækker en lang række markeder. Det er derfor, flere og flere af vores skærme til offentlig visning og professionelle TV’er kører verdens mest populære operativsystem: Android.

 

Udforsk Android

Dit ønske, dit CMND

 

Nyd fordelen ved komplet skærmadministration fra én centraliseret løsning. CMND gør det muligt for dig at betjene dine tilsluttede skærme og opdatere indstillingerne hurtigt og effektivt. Det forenkler implementering og vedligeholdelse. Det driver interaktion og tilpasning. Det bedste af det hele er, at CMND gør det nemt at designe og skabe overbevisende indhold.


CMND alt

Skærme efter marked

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.