Mad og drikke

Yd din menu retfærdighed


Klare, skarpe billeder og dynamiske menuer er en effektiv måde at tiltrække folk til din restaurant, cafe eller bar. Flotte, detaljerede billeder trækker kunder til og øger salget. Og vores Studio TV holder børnene beskæftiget.


Fordele for spisesteder:
✔   Giv føde- og drikkevarer det salgsfremstød, de fortjener
✔   Øg salg og kundetilstrømning med kampagner baseret på dagsdifferentiering og kundeprofiler
✔   Pift stemningen op med Ambilight
✔   Få dybere kundeindsigt ved at integrere skiltning med POS-analysesoftware
✔   Få ventetid til at føles kortere ved at levere underholdende indhold

✔  Øg indtjeningen ved at sælge skærmtid til tredjepartsannoncører

 

Anbefalede modeller

Philips
Fordel

 

Philips-skærme er et perfekt match til levnedsmiddelmarkedet med fejlsikret indhold, hurtig og nem styring og en utrolig effektivitet.

FailOver


Du behøver ikke længere bekymre dig om fejlskærmbilleder. Med den revolutionerende FailOver-teknologi afspilles sikkerhedskopieret indhold automatisk på skærmene i tilfælde af en fejl i medieafspilleren. Det er øjeblikkelig beskyttelse, der sikrer, at gæsterne aldrig ser et tomt skærmbillede.

SmartPower


Forøg energieffektiviteten for et grønnere resultat og lavere driftsomkostninger. SmartPower er den energibesparende funktion, der styrer skærmens baggrundsbelysning vha. et forudindstillet system. Resultatet? Op til 50 % mindre strømforbrug.

CMND


Betjen alle dine skærme fra ét sted. Med CMND kan du oprette dit brugerdefinerede indhold og lægge det ud på tværs af hele serien af skærme med et tryk på en knap. Du kan også angive planlagte opdateringer, så de afspejler forandringerne i dine daglige menuer og tilbud.

MemoryCache


Gem og afspil indhold direkte fra skærmen, hvorved du får flere muligheder med henblik på at anbringe skærmen, så den betjener kunderne bedst muligt.

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.