Slip fantasien løs

  Philips LED-løsninger: næste generation inden for digital skiltning

  klar til gennemslagskraft

  Klar til gennemslagskraft


  Æstetisk skønhed møder alsidigt design. De nyeste LED-løsninger fra Philips vil holde dig på forkant med spillet. Fra video med hurtige bevægelser til statiske billeder kommer informationerne på skærmen til live med utroligt levende farver og høj lysstyrke.

  Endnu bedre er det, at et rammefrit innovativt design gør Philips LED-løsninger perfekte til at forbinde flere enheder og skabe en videovæg af enhver størrelse. Gør dig klar til maksimal gennemslagskraft med en tilpasset indretning, der vil fascinere og gribe publikum.

  Ydeevne på næste niveau: en lysere idé til dig

  optimal billedkvalitet

  Optimal billedkvalitet

  Et billede siger mere end tusind ord. Derfor fortjener hvert enkelt indhold den klareste og højeste opløsning, der er mulig, når det vises på skærmen. Philips LED leverer overlegne dybder af sort og niveauer af højlysfarver for optimal ydelse. Da perfektion ligger i detaljerne, kan hvert panels kalibreringsindstillinger tilpasses med henblik på væg-til-kant-korrektion.

  betroet partner

  Betroede partnere

  Philips Professional Display Solutions Academy sikrer, at alle LED-partnere er personligt uddannede produkteksperter. Det betyder, at kun de bedste løsningsdesignere og -teknikere er certificeret til at blive Premium-partnere til LED-installationer fra Philips. Endnu bedre er det, at alle vores LED-produkter er EMC-klasse B samt godkendt i henhold til CE-UL og europæisk TÜV.

  fleksibel montering

  Fleksibel montering

  Det er forholdsvis nemt at montere en almindelig skærm på væggen. LED-installationer kræver dog nogle særlige overvejelser. Størrelsen på en skærm samt kompleksiteten af designet bliver alle håndteret af Philips for at levere en optimeret installation og konfiguration, der er nem at vedligeholde. I enhver skræddersyet løsning kan du forvente slanke paneler, teknisk varmeafledning, adgang til frontpanel og elegancen i et rammefrit design.

  displaykonfigurationer

  Displaykonfigurationer

  Det er nemmere end nogensinde før at opbygge et bedre display. Alle de komponenter, du har brug for, er inkluderet i et brugervenligt sæt bestående af kabler, controllere, frontrammer og standardforhold i FHD og UHD. Sættene fås i størrelser fra 110" til 880", der er med til at skabe det perfekte display, og som også indeholder kantfinish. Sæt fås i foruddefinerede displaykonfigurationer til brugsklare installationer.

  styring af led-display

  Styring af LED-display

  Vi har indgået et samarbejde med Novastar, en førende leverandør af displaycontrollere, om at levere det allerbedste inden for LED-kanaler. Dette sikrer en optimal oplevelse, herunder skalering, flere videoindgange, FHD- og UHD-controllere og kanaler fra 6 op til 16 med høj kvalitet.

  optimal service

  Optimal service

  Philips sætter en ære i at yde kvalitetsservice, løsninger og personlig opmærksomhed til hver eneste kunde, når det er nødvendigt. Fra garanti for afhentning og returnering til after sales-kalibreringsservices. At overgå branchens forventninger til support og inkludering er blot endnu en grund til, at Philips er på forkant med spillet.

  Uendelige muligheder...

  LED-display-område

  Visualiser
  med ARc


  Augmented Reality Configurator gør det nemt at se, hvordan en tilpasset opsætning fra Philips Professional Display Solutions vil se ud i et hvilket som helst lokale. Den brugervenlige ARc-app kan bruges på alle mobilenheder for at give en nøjagtig visualisering på enkeltstående skiltningsskærme og videovæginstallationer. Kan downloades fra Google Play Butik og App Store.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.