Løsninger til hvilken som helst virksomhed

Virksomheder

Virksomhedsløsninger


Fra første indtryk til et frugtbart samarbejde. Professionelle skærme fra Philips leverer ægte klarhed og indtryk, uanset om du udruller et TV-netværk i foyeren eller berøringsskærme i et mødelokale eller om du installerer en enkelt videovæg i et sikkerhedskontor.

Virksomhedsløsninger
Hospitality

Hospitality-løsninger


Giv dine gæster en mindeværdig oplevelse. Fra førsteklasses professionelle TV på hotelværelset til berøringsfølsomme skærme ved check-in. Philips’ professionelle TV- og skiltningsløsninger hjælper dig med at få tingene til at køre ubesværet. Unikke funktioner som Ambilight og CMND giver mere interaktivitet, mere kontrol og mere stil.

Hospitality-løsninger
Uddannelse

Uddannelsesløsninger


Skab et inspirerende læringsmiljø - uanset om du underviser i figurer til børn i børnehaveklassen eller udforsker kvantesammenfiltring. Fasthold dem med berøringsfølsomme whiteboards, eller vis indhold fra fire individuelle input på en enkelt skærm.

uddannelsesløsninger
Underholdning

Underholdningsløsninger


Ubrudte videovægge uden rammer ved en spilmesse. Live sportsresultater udsendt på TV i professionel kvalitet. Uanset om det drejer sig om en midlertidig kulisse eller en permanent netværksløsning, så gør Philips’ professionelle skærme det nemt at informere og tryllebinde.

Underholdningsløsninger
Healthcare

Løsninger til sundhedssektoren


Bedside TV med antimikrobielt kabinet. Berøringsfølsomme informationspunkter på hospitalet, i lægens konsultation eller på apoteket. Fra installation til daglig drift. Philips Healthcare Display er nem at styre og nem at bruge.

Løsninger til sundhedssektoren
Offentlige steder

Løsninger til offentlige steder


Skiltningsskærme med høj lysstyrke. Berøringsfølsomme informationsstationer. Professionelle TV med imponerende billedkvalitet. Philips’ professionelle skærme gør det nemt at komme i kontakt med besøgende. Fra vejvisning til åbningstalen—fang deres opmærksomhed.

løsninger til offentlige steder
Overførsel

Løsninger til detailhandlen


Bliv set. Med enestående opløsning og skarp kontrast gør, Philips' professionelle skærme et stort indtryk. Uanset om det er en skærm med ultrahøj lysstyrke, der skal tiltrække opmærksomhed, eller en intelligent berøringsfølsom skærm, der kan vise indhold målrettet tilskueren.

commerce de détail
Transport

Transportløsninger


Skærme, der altid er tændt i afgangshallen. Tydelige videovægge i kontrolrum. En professionel skærm fra Philips giver en mere behagelig rejseoplevelse - dag og nat. Uanset om du hjælper rejsende med at finde vej eller træffer vigtige beslutninger i realtid.

Transportløsninger
Føde- og drikkevarer

Løsninger til føde- og drikkevaremarkedet


Robuste skærme bygget til strabadserne i et døgnåbent køkken. Tydelige digitale menutavler. Bestillingsstationer med berøringsskærme. TV i værtshuse. Philips’ professionelle skærme er nemme at styre, uanset om du driver et værtshus, en café eller en hotelrestaurant.

Løsninger til føde- og drikkevaremarkedet
Udsende

Udsendelsesløsninger


Aktiver live feeds, interaktiv styring og tilslutningsmuligheder fra flere forskellige kilder i dit TV-studie og nyhedsrum ved hjælp af den nyeste digitale skærmteknologi. Berøringsskærmens funktionalitet giver dine studieværter mulighed for at bruge interaktiv storytelling og hurtigere kontrol af indhold fra andre medarbejdere i dit team.

Udsendelsesløsninger

Signage Solutions

Professionelle TV

Contactez-nous


Il y a encore plus de moyens que jamais de communiquer grâce aux Philips Professional Display Solutions. Vous souhaitez en savoir plus ? Nous sommes à votre service. Découvrez les options et discutons.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.