C-Line
  Skabt til professionel brug


  Philips C-Line har avancerede funktioner, der styrker forretningen, og som kan hjælpe dine medarbejdere med at yde deres bedste.

  b-line

  B-Line
  Styrk forretningen


  Opret trådløs forbindelse med hinanden for sikkert, problemfrit og øjeblikkeligt at kunne caste indhold fra en hvilken som helst enhed og direkte til den store skærm. 

  X-Line
  Giv inspiration til dit team


  Philips-serien til professionel brug leverer både form og funktion med branchens førende design, der styrker dit indhold.

  T line

  T-Line
  Skabt til læring


  Skab et klasseværelse fuld af læring. Philips T-Line skaber nysgerrighed og giver inspiration som en hjælp til undervisningen på tværs af alle fag. 

  Philips LED-løsninger

  Philips LED-løsninger


  Det er forholdsvis nemt at montere en almindelig skærm på væggen. LED-installationer kræver dog nogle særlige overvejelser. Størrelsen på en skærm samt kompleksiteten af designet bliver alle håndteret af Philips for at levere en optimeret installation og konfiguration, der er nem at vedligeholde. I enhver skræddersyet løsning kan du forvente slanke paneler, teknisk varmeafledning, adgang til frontpanel og elegancen i et rammefrit design.

  Forbind dem

  Forbind dem


  Uanset, om du leder et hotel eller et konferencecenter, kan indbygget Chromecast og nem adgang til Google Play Butik give dig mulighed for at interagere med dine gæster. Når alt kommer til alt, bør deres oplevelse hos dig ikke være så nem og ubesværet som muligt?

  Philips Bedside TV

  Philips Bedside TV


  Klinisk hygiejne var altafgørende under design og udvikling af Philips Bedside TV. Dens JIS Z2801-kompatible antimikrobielle kabinet fungerer som et beskyttende skjold, der hæmmer væksten af almindelige mikroorganismer såsom Staphylococcus aureus, Escherichia coli og Klebsiella.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.