1
LED-løsninger

LED-
løsninger

Philips' LED-løsninger


Vores mål med alt, hvad vi skaber, er at minimere skaderne på miljøet. Vi producerer produkter med lang levetid, som reducerer mængden af energi og affald i overensstemmelse med EU-direktivet om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE).
modul lille produkt

LED-kørelys


Vores kraftige Luxeon®-lysdioder i høj kvalitet indgår i vores sortiment af LED-kørelys med produkter som f.eks. LED Daylight 9 og sidste skud på stammen, LED DaylightGuide med et nyt og eksklusivt LED-design uden prikker.
sortiment af inspektionslamper

LED-inspektionslamper


Vi er stolte af at kunne præsentere vores professionelle serie af LED-inspektionslamper ned højeffektive lysdioder, som kan hjælpe dig med at se klart og arbejde bedre uanset arbejdsomgivelserne. Vores LED-inspektionslamper giver et naturligt, men alligevel kraftigt lys i størrelsesordenen fra 6.000 til 10.000 K afhængigt af dit behov.
X-tremeVision LED

X-tremeVision-LED


Vores X-tremeVision-sortiment af LED-indendørs- og signalbelysning* til biler (12 V) og lastbiler (24 V) er morgendagens løsning, som er tilgængelig allerede i dag. Den giver 5x mere lys** og holder i op til 12 år. Dens perfekte geometri giver et kraftigt lys, præcist hvor der er behov for det, uden at føreren bliver blændet. (Fås i to farvetemperaturer fra 4.000 op til 8.000 K). Den kraftige LED-signaleringsløsning giver mulighed for hurtigere reaktion og større sikkerhed.

Emner

 • Sikkerhed

  Sikkerhed

  Lys er fundamentalt for kørsel, og lys er den eneste del af sikkerhedscirklen, som faktisk medvirker til at forhindre ulykker. Få mere at vide om, hvordan vi fremmer aktiv sikkerhedsbeskyttelse.

 • Kvalitet

  Kvalitet

  Alle Philips' lyskilder til biler bærer mærket Original Equipment Quality. Det certificerer, at Philips vælges af alle større bilproducenter verden over. Få mere at vide om vores kvalitet.

 • Vibrationsmodstand

  Vibrationsmodstand

  24V-lyskilder er konstrueret specielt til at modstå den ekstreme belastning og de vibrationer, som dine lastbiler og tunge maskiner udsættes for. Ujævne veje og vibrationer er en hyppig årsag til defekte forlygter.