1
Sikkerhed

Philips 
Sikkerhed

Philips' sikkerhedsvision


Trafiksikkerhed begynder med at kunne se og blive set. Trafiksikkerhed begynder med kvalitetslyskilder!

Forebyggelse af ulykker


Lys er fundamentalt for kørsel, og lys er den første og eneste del af sikkerhedscirklen, som faktisk medvirker til at forhindre ulykker. Philips fremmer aktiv sikkerhedsbeskyttelse med henblik på at forebygge ulykker ved at forbedre den generelle synlighed og vejbelysning. Det gør, at bilisterne både bliver set tidligere og kan se længere frem på vejen, så de kan undgå tilløb til ulykker. Sammen med passive sikkerhedsfunktioner på bilen bidrager Philips' løsninger inden for aktiv sikkerhedsbelysning til at gøre bilisten mere tryg og gøre køreturen sikrere.
følg de seks sikkerhedspunkter til forebyggelse af ulykker

Forhold


Kørsel om natten og dårlige vejrforhold er hovedårsagerne til over 60 % af alle bilulykker. Det menneskelige øje ser ikke særligt godt i mørke: En ung bilist med et perfekt syn mister 2/3 af synsevnen om natten. Et skarpt syn om natten reduceres desuden hurtigt med alderen. I 45-årsalderen kræver det menneskelige øje fire gang så meget lys som i 25-årsalderen for at registrere de samme oplysninger.
Diagrammer, der viser procenter for kørsel om natten og i dårligt vejr

Nedsat synsevne om natten medfører:

 • forringet farveopfattelse og reduceret kontrast
 • øget følsomhed over for blænding
 • problemer med at vurdere afstande
 • træthed
Graf, der viser stigningen i ulykker, der involverer yngre bilister


Philips' kraftige halogen- og xenon-belysning medvirker til at afhjælpe disse problemer og maksimerer nattesynet uanset alder. Philips' belysning er præcis og kraftig, gør det nemmere at se genstande og øger chaufføren reaktionstid.

 

Vi producerer kvalitetsbelysning til bilindustrien med maksimalt lysudbytte, der kombineret med langtidsholdbarhed giver vores kunder de mest effektive belysningsløsninger – fordi vi ved, at vores kvalitetsbelysning kan spare liv.

Emner

 • LED-løsninger

  LED-løsninger

  Vores kraftige Luxeon®-lysdioder i høj kvalitet indgår i vores sortiment af LED-kørelys med produkter som f.eks. LED Daylight 9 og sidste skud på stammen, LED DaylightGuide med et nyt og eksklusivt LED-design uden prikker.

 • Vibrationsmodstand

  Vibrationsmodstand

  24V-lyskilder er konstrueret specielt til at modstå den ekstreme belastning og de vibrationer, som dine lastbiler og tunge maskiner udsættes for. Ujævne veje og vibrationer er en hyppig årsag til defekte forlygter.

 • Kvalitet

  Kvalitet

  Alle Philips' lyskilder til biler bærer mærket Original Equipment Quality. Det certificerer, at Philips vælges af alle større bilproducenter verden over. Få mere at vide om vores kvalitet.