Vælg den rigtige skærm

  Visualiser den i dit rum.

   

  Se, hvordan den tilpassede opsætning af din professionelle Philips-skærm vil se ud med Augmented Reality Configurator. Den brugervenlige ARc-app fungerer på alle mobile enheder og giver en nøjagtig visualisering af enkeltstående skiltningsskærme og videovægge.

  Placer en hvilket som helst skærm


  Med appen ARc kan du se, hvordan en hvilken som helst Philips-skærm vil se ud, ved blot at bruge kameraet på din smart-enhed. Appen måler nøjagtigt væggen i dit rum, så du derefter kan simulere den korrekte placering af skærmene og få dem vist fra forskellige vinkler.

  Sådan vælger du TV-skærme


  Er du ikke sikker på, om en 75" eller 86" skærm egner sig bedst til din lobby? Appen ARc kan foretage realistiske gengivelser af enkelte eller flere skærme på et billede. Du kan skifte mellem de forskellige modeller og størrelser, så du kan se, hvad der passer bedst til dit lokale.

  Professionelle Philips-skærmløsninger – ARc-video

  Brugervenlig


  Er du klar til at designe din videovæg? Appen ARc er intuitiv og nem at bruge og fungerer med de fleste smart-enheder, der har et kamera. Du skal blot downloade den fra Google Play Butik eller App Store.

   

  Download appen på en hvilken som helst enhed

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.