Home > Oplysninger om ozonrengøring

Oplysninger om ozonrengøring

08. februar 2022

Vi ved, hvor vigtigt det er at være sikker på, at du rengør din enhed korrekt.


Du kan finde detaljerede oplysninger om vedligeholdelse af din udskiftningsenhed i brugervejledningen til enheden samt instruktioner til rengøring og inspektion af tilbehør. Det er vigtigt, at du kun bruger de rengøringsmetoder, der er godkendt til din enhed, da ikke-godkendte rengøringsmetoder som f.eks. ozonrengøring kan bidrage til nedbrydning af skum.  Bemærk, at rengøringsprodukter med både ozon og UV-lys (herunder Philips UV-lyssteriliseringsboks) i øjeblikket ikke er godkendte rengøringsmetoder til vores enheder eller masker og ikke kan afhjælpe den aktuelle tilbagekaldelse.

 

Se også FDA's sikkerhedsmeddelelse af 27. februar 2020 med titlen "Ozone and UV light: Potential Risks associated with the use of ozone and ultraviolet (UV) light for cleaning CPAP machines and accessories." (Ozon og UV-lys: Potentielle risici i forbindelse med brug af ozon og ultraviolet (UV) lys til rengøring af CPAP-maskiner og tilbehør)   Fortsæt med at læse nedenfor, da et par vigtige punkter er angivet i artiklen:

 

  • "Følg CPAP-producentens instruktioner og anbefalede retningslinjer for rengøring og udskiftning af dit CPAP-apparat og tilbehør. Hvis du ikke kan finde brugervejledningen eller instruktionerne eller har spørgsmål, skal du kontakte producenten af CPAP-enheden eller tilbehøret.  Du kan også kontakte din udbyder af sundhedsydelser med eventuelle spørgsmål."
  • "Vær opmærksom på, at FDA ikke har evalueret sikkerheden og effektiviteten af ozongas- eller UV-lysprodukter, der hævder at rengøre, rense eller desinficere CPAP-maskiner og -tilbehør i hjemmet eller i sundhedssektoren." 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.