Medicinsk udstyr Vigtig produktinformation


Philips Respironics Sleep and Respiratory Care-enheder

 

FSN 2021-05-A & FSN 2021-06-A

Vigtige opdateringer

Philips giver opdatering om tilbagekaldelse af Respironics

oktober 06, 2023

Philips svar på de seneste medieartikler relateret til Philips Respironics' frivillige til bagekaldelsesmeddelelse / sikkerhedsmeddelelse

september 27, 2023

Juli 2023 seneste resultater og konklusioner for søvnterapiapparater relateret til virkningen af ozonrensning viser ingen nævneværdig sundhedsskade hos patienter

Philips Respironics afsluttede analyserne for System One og DreamStation Go søvnterapienheder, hvilket indikerer, at de flygtige organiske forbindelser (VOC'er) og emissioner af partikler (PM) relateret til skumnedbrydning er inden for de gældende sikkerhedsgrænser. Yderligere visuelle vurderinger er blevet udført og bekræfter den lave forekomst af signifikant skumnedbrydning.

En samtale med David Ferguson, Business Leader for Sleep and Respiratory Care

David Ferguson, Business Leader for Sleep & Respiratory Care, startede hos Philips i marts 2021. Siden da har han ført organisationen gennem den frivillige vigtige produktinformation om medicinsk udstyr for visse CPAP-, BiPAP- og mekaniske ventilator-enheder. Nu hvor det omfattende test- og forskningsprogram for berørte CPAP/BiPAP-søvnbehandlingsenheder1 er fuldført, spurgte vi ham om, hvad der har ændret sig siden starten af den vigtige produktinformation, hvad resultaterne betyder for patienter, og hvad man kan forvente af Philips Respironics i fremtiden.

1. Første generation DreamStation, System One- og DreamStation Go-enheder

Opdatering fra maj 2023 om gennemførte test for hjemmesøvnterapienheder viser ingen nævneværdig skade på patienter

Testene, der er udført sammen med fem uafhængige, certificerede testlaboratorier og vurderet af tredjeparts kvalificerede eksperter og Philips Respironics, samt et eksternt panel af eksperter, er nu afsluttet og risikovurderinger evalueret for alle hjemmesøvnterapiapparater.

21. december 2022 - opdatering om afsluttet test for første generation af DreamStation-enheder

Baseret på den omfattende test og analyse, som vi har udført i løbet af de sidste 18 måneder – i samarbejde med fem uafhængige certificerede laboratorier samt tredjepartseksperter og læger – har vi nu et komplet sæt resultater** for den første generation af DreamStation-enheder.

Jan Kimpen

Jan Kimpen, Chief Medical Officer, diskuterer, hvad testresultaterne betyder for sundhedsudbydere og deres patienter

Jan Bennik

Jan Bennik, leder af test- og forskningsprogram, forklarer detaljerne bag testresultaterne

** Philips Respironics har leveret data og analyser til FDA og andre kompetente myndigheder. FDA overvejer stadig de data
og analyser, som Philips Respironics har leveret, og kan nå frem til forskellige konklusioner. Sundhedstjenesteydere, patienter og andre interessenter bør anvende den fuldstændige opdatering, herunder oplysninger om testens begrænsninger, til enhver informeret beslutningstagning og bør ikke udelukkende basere sig på den oversigt, der præsenteres her. Philips Respironics' vejledning til sundhedspersonale og patienter forbliver uændret. Philips Respironics fortsætter med afhjælpningsprogrammet.

23 november 2022 - Philips giver en opdatering i forbindelse med reparationer af Trilogy 100/200
Philips Respironics har opdaget to problemer med korrigerede Trilogy 100/200-ventilatorer efter et begrænset antal klager fra USA og Japan. 

Disse problemer påvirker ikke nogen af de CPAP- eller BiPAP-søvnapnøapparater, der er blevet afhjulpet.

Juli 25, 2022 - Resumé af den systematiske litteraturgennemgang ifm. Positive Airway Pressure-enheden og patientens risiko for at udvikle cancer
Philips Respironics har bedt eksterne, videnskabelige eksperter om at udføre en uafhængig og systematisk litteraturgennemgang af et antal epidemiologiske studier med det formål at evaluere, om brugen af Continuous eller Bilevel Positive Airway Pressure (PAP)-enheder forøger risikoen for at udvikle cancer for patienter med obstruktiv søvnapnø (OSA). 

Der er ikke fundet nogen sammengæng mellem brugen af PAP-enheder, herunder Respironics PAP-enheder fra Philips, og en forøget risiko for at udvikle cancer for patienter med OSA− denne konklusion er baseret på 13 epidemiologiske studier, der blev identificeret i den systematiske litteraturgennemgang. To dybdegående og uafhængige studier viste ingen statistisk forskel i risikoen for at udvikle cancer mellem OSA-patienter, der benyttede Respironics PAP-enheder fra Philips og patienter, der brugte PAP-enheder fra andre mærker. 11 andre epidemiologiske studier førte ikke til yderligere, bemærkelsesværdige indsigter ifm. dette spørgsmål, men resultaterne fra disse antydede generelt, at der ikke er en forøget risiko for at udvikle kræft for OSA-patienter, der benytter PAP-enheder.

Juni 28, 2022 - Philips giver en opdatering af Philips Respironics' test- og forskningsprogram for PE-PUR-lydæmpende skum til lydreduktion

Frans van Houten and Roy Jakobs

Philips' administrerende direktør Frans van Houten og Chief Business Leader Connected Care Roy Jakobs taler om de forskellige aspekter af meddelelsen om sikkerhed i marken

Frans van Houten and Roy Jakobs

Teknisk projektleder Jan Bennik fortæller om test- og forskningsprogrammet

Maj 24, 2022 - En analyse blev offentliggjort online i European Respiratory Journal, der konkluderede, at vedvarende og vedholdende CPAP-terapi af OSA ved hjælp af Philips Respironics-enheder sammenlignet med andre producenters enheder ikke var forbundet med en øget risiko for kræft efter en median opfølgningstid på 7,2 år.

Analysen og konklusionen var baseret på data fra et stort multicenterkohortestudie med 4.447 OSA-patienter på CPAP-enheder mellem 2007 og 2018, herunder 1.648 Philips Respironics CPAP-brugere. Philips Respironics var ikke involveret i undersøgelsen eller analysen.

Dec 15, 2021 - En helt uafhængig canadisk undersøgelse blev offentliggjort i American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine.
Denne undersøgelse viste ikke en højere risiko hos patienter med CPAP sammenlignet med patienter, der brugte en enhed fra en anden producent.

Nyheder og opdateringer    

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.