Medicinsk udstyr Vigtig produktinformation


Philips Respironics Sleep and Respiratory Care-enheder

FSN 2021-05-A & FSN 2021-06-A

Hvis du endnu ikke har registreret din enhed

Nyheder og opdateringer > Sikkerhedsinformation om udskiftningsenhed

Forstå de skridt, vi tager af hensyn til sikkerheden af din udskiftnings-CPAP eller -BiPAP-enhed

December 15, 2022

Mens vi arbejder på at levere udskiftningsenheder så hurtigt som muligt, vil vi gerne fortælle om de skridt, vi tager for at sikre, at din første generations DreamStation-udskiftningsenhed er sikker at bruge, så du kan være tryg ved din nye enhed.

  • Forskellen mellem den støjdæmpende skumkomponent af polyesterbaseret polyuretan (PE-PUR) og det lyddæmpende skum anvendt i nye og recertificerede enheder
  • Hvordan vi udskifter det indvendige luftsystem inklusive blæseren og skummet
  • Hvordan filteret på bagsiden af din udskiftningsenhed kan ændre farve helt naturligt med tiden, og hvor ofte det skal udskiftes
  • Hvordan vi vurderer berørte enheder og udskifter alle eksterne komponenter, der er blevet beskadiget, og hvordan vi gør vores bedste for at korrigere kosmetiske brugsspor
  • Hvordan alle afhjulpne enheder har en mærkat i bunden, der viser REV (forkortelse for revision) 15 eller højere. Dette indikerer, at enheden er blevet afhjulpet, så den nu indeholder silikoneskum.

Informations sur les appareils de remplacement de première génération Philips Respironics
Ikon, der viser åben kasse

Mens de berørte enheder indeholdt polyesterbaseret polyurethan (PE-PUR) lyddæmpende skumkomponent, er lyddæmpningsskum i alle nye og recertificerede enheder en silikoneskum, som overholder alle gældende teststandarder i industrien, herunder partikel og flygtige organiske forbindelser (VOC) emissionstest, og er autoriseret som led i vores udbedringsproces.

 

  • Alle recertificerede enheder indeholder en ny blæser og luftsystem, og de er blevet renset og desinficeret.
  • Selvom din recertificerede enhed kan have udvendige kosmetiske brugsspor og en anden produktionsdata end din originale enhed, har den gennemgået en verificerings- og valideringsproces for at sikre, at gældende sikkerheds-, ydeevneog kvalitetsstandarder overholdes.
  • Din enheds fabriksgaranti er blevet tilpasset, så den dækker alt arbejde og materialer til at reparere din erstatningsenhed - uden ekstra omkostninger.

Alle udbedrede enheder vil have et mærkat i bunden påtrykt REV15 eller højere. Det indikerer, at enheden er blevet udbedret med silikoneskum.

Eksempel på produktmærkat, der viser afhjælpningskode

Eksempel på produktmærkat

Værktøjsikon image

Løbende rengøring og vedligeholdelse af enheden er vigtig for din behandling

  • Vi ønsker, at du er sikker på, at du rengør din enhed rigtigt. For detaljeret information om pleje af erstatningsenheder, læs venligst enhedens Brugermanual og Instruktioner til rengøring og Eftersyn af tilbehør, som følger med enheden.
  • Det er vigtigt, at du kun anvender de rengøringsmetoder, som er godkendt til din enhed. Ozon og UV-lys rengøringsprodukter er for øjeblikket ikke godkendte rengøringsmetoder til søvnapnøudstyr og -masker, og skal derfor ikke anvendes. Læs venligst også FDAs sikkerhedsmeddelelse: "Ozone and UV light: Potential Risks associated with the use of ozone and ultraviolet (UV) light for cleaning CPAP machines and accessories." (Ozon og UV-lys: Potentielle risici i forbindelse med brug af ozon og ultraviolet (UV) lys til rengøring af CPAP-maskiner og tilbehør).

Telefonikon image

Har du brug for yderligere hjælp?

Tal med en repræsentant ved at ringe til en af vores internationale callcenter-linjer.

Hvis du endnu ikke har registreret din enhed

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.