Nyheder og opdateringer > Testresultater for berørte enheder

For klinikere

Testresultater for berørte enheder

 

I juni 2021, efter at have opdaget en potentiel helbredsrisiko i forbindelse med en del af visse CPAP-, BiPAP- og mekaniske ventilatorenheder, udsendte Philips en frivillig vigtig produktinformation (FSN 2021-05-A & FSN 2021-06-A). 

 

Vi samarbejder fortsat med uafhængige partnere om at udføre omfattende test og analyse af resultater på berørte enheder, herunder evaluering af biokompatibilitet. 

 

Kontroller ofte denne side for opdateringer, da vi vil tilføje nye dokumenter med testresultater, efterhånden som de bliver tilgængelige.

PE-PUR testresultater og konklusioner  

 

Vi vil fortsætte med at tilføje opdaterede oplysninger i dette afsnit, efterhånden som nye testresultater bliver tilgængelige.

Philips Respironics-opdatering om PE-PUR-testresultater og konklusioner tilgængelige til dato

 

Opslået: 26. maj 2023

21. december 2022 opdatering om afsluttet test for første generation af DreamStation-enheder

 

Opslået: 21. december 2022

Philips giver en opdatering af Philips Respironics' test- og forskningsprogram for PE-PUR-lydæmpende skum til lydreduktion

 

Opslået: 28. juni 2022

Philips Respironics Summary of PE-PUR Testing Results and Conclusions Available to Date

(Philips Respironics Oversigt over testresultater og konklusioner for PE-PUR, der er tilgængelige til dato)

 

Opslået: 25. april 2022

Andre testdokumenter  

Resumé af den systematiske litteraturgennemgang ifm. Positive Airway Pressure-enheden og patientens risiko for at udvikle cancer(Philips Respironics Oversigt over testresultater og konklusioner for PE-PUR, der er tilgængelige til dato)

 

Opslået: 25. juli 2022

Philips Respironics har bedt eksterne, videnskabelige eksperter om at udføre en uafhængig og systematisk litteraturgennemgang af et antal epidemiologiske studier med det formål at evaluere, om brugen af Continuous eller Bilevel Positive Airway Pressure (PAP)-enheder forøger risikoen for at udvikle cancer for patienter med obstruktiv søvnapnø (OSA). 

 

Der er ikke fundet nogen sammengæng mellem brugen af PAP-enheder, herunder Respironics PAP-enheder fra Philips, og en forøget risiko for at udvikle cancer for patienter med OSA− denne konklusion er baseret på 13 epidemiologiske studier, der blev identificeret i den systematiske litteraturgennemgang. To dybdegående og uafhængige studier viste ingen statistisk forskel i risikoen for at udvikle cancer mellem OSA-patienter, der benyttede Respironics PAP-enheder fra Philips og patienter, der brugte PAP-enheder fra andre mærker. 11 andre epidemiologiske studier førte ikke til yderligere, bemærkelsesværdige indsigter ifm. dette spørgsmål, men resultaterne fra disse antydede generelt, at der ikke er en forøget risiko for at udvikle kræft for OSA-patienter, der benytter PAP-enheder.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.