Nyheder og opdateringer > Ressourcer til klinikere og læger

Ressourcer til klinikere og læger

Juli 2022

Disse meddelelser blev oprettet for at hjælpe med at opdatere læger om den seneste udvikling samt levere en statusopdatering om afhjælpningsindsatsen.

 

Vend tilbage for at se nyt indhold, da denne side bliver opdateret regelmæssigt.

 

Du kan få flere oplysninger om tilbagekaldelsen ved at

Kliniske bulletiner

Nye og beroligende resultater

En analyse blev offentliggjort online i European Respiratory Journal, der konkluderede, at vedvarende og vedholdende CPAP-terapi af OSA ved hjælp af Philips Respironics-enheder sammenlignet med andre producenters enheder ikke var forbundet med en øget risiko for kræft efter en median opfølgningstid på 7,2 år.

Analysen og konklusionen var baseret på data fra et stort multicenterkohortestudie med 4.447 OSA-patienter på CPAP-enheder mellem 2007 og 2018, herunder 1.648 Philips Respironics CPAP-brugere. Philips Respironics var ikke involveret i undersøgelsen eller analysen.

Opdateret: Maj 24, 2022

Dec 15, 2021 - En helt uafhængig canadisk undersøgelse blev offentliggjort i American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine.
Denne undersøgelse viste ikke en højere risiko hos patienter med CPAP sammenlignet med patienter, der brugte en enhed fra en anden producent.

Opdateret : Dec 15, 2021

Yderligere kliniske oplysninger

FSN/meddelelse om tilbagekaldelse

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.