Landing

 

 

 

Philips’ onkologivision for fremtidens kræftbehandling

 

 

 

 

 

Philips’ onkologivision for fremtidens kræftbehandling
Philips’ onkologivision for fremtidens kræftbehandling

At levere innovation der betyder noget for dig

 

Over hele verden udgør kræft en dobbelt trussel. Kræft er en sundhedsrisiko for flere og flere mennesker, og faktisk vil én ud af to mænd og én ud af tre kvinder blive diagnosticeret med kræft i deres levetid.

Kræft tærer også på økonomien. Hos Philips ser vi ud over teknologien til menneskers erfaringer i løbet af kræftbehandlingen for at få indblik i det, der skaber fremtiden for kræftbehandling.

 

Philips' onkologiløsninger dækker alt inden for behandling: fra digitale patologiløsninger, billedstyrede biopsier, avanceret billedbehandling og behandlingsplanlægning til billedstyrede onkologiinterventioner. Fra patientovervågning og it-platforme for virksomheder til hjemmebehandling.Vi samler alt dette og centrerer det rundt om patienterne. Nogle af vores løsninger fokuserer på generel onkologi eller tumorsporing, andre gange fokuserer en løsning kun på en bestemt sygdom. Menneskets særlige behov er dog i centrum for alt, hvad vi gør. Patienter, plejere, hospitalsledere.

Få information og inspiration om onkologiske emner

 

Onkologi er et unikt og mangefacetteret område, der udvikler sig. Hvordan kan du holde dig ajour med de seneste tendenser, gennembrud og bedste praksis?

 

Vi introducere Hot Spot– et digitalt magasin, lavet af Philips, og dedikeret til at informere og inspirere om onkologi.

Gennem kvartalsvise udgivelser ønsker vi at dele erfaringer fra mennesker i centrum af kræftbehandlingen - erfaringer der skaber kræftbehandlingens fremtid.

 

Hver artikel er fokuseret mod bestemte onkologiske segmenter, som for eksempel hjerne, hoved og hals, bryst, prostata, knoglesvulster, og lever. Artiklerne fremhæver relaterede Philips onkologiprodukter og -løsninger.

 

Magasinet også udviklet til smartphones og tablets, herunder med mulighed for at dele indhold på sociale netværk.

Kontaktoplysninger

* Dette felt er påkrævet
*

Kontaktoplysninger

*
*
*

Virksomhedsoplysninger

*
*
*
*
*

Kommunikations detaljer

Ved at specificere årsagen for din kontakt vil vi kunne yde dig en bedre service.
*
*