B-Line

  Dare to B

  Styrk forretningen


  Philips B-Line er designet til rum med begrænset plads og sørger for problemfri tilslutning med nem indholdsdeling fra bærbare og stationære computere, mobiltelefoner og virksomhedsservere. Den er Crestron Connected®-certificeret og kompatibel med både Extron- og Neets-systemer og sørger for hurtig, sikker og pålidelig virksomhedsintegration, der kan afspille planlagt indhold, når den ikke er i brug, for derved at styrke intern branding.

  Perfekte præsentationer

  Øg fokus ved alle møder og præsentationer. Indbygget Chromecast sørger for problemfri trådløs deling af indhold fra bærbare og stationære computere, tablets og mobiltelefoner uden behov for ekstra hardware eller opsætningstid på tværs af alle operativsystemer.
  HDMI HotPlug-registrering kan også bruges til kabelforbindelser med automatisk skift mellem tilsluttede enheder. Det betyder mere problemfri, hurtigere og mere fokuserede teamsessioner uden tekniske forstyrrelser.
  trådløse præsentationer - teknologi til konferencerum

  Trådløst præsentationssystem


  Opret trådløs forbindelse med hinanden for sikkert, problemfrit og øjeblikkeligt at kunne caste indhold fra en hvilken som helst enhed og direkte til den store skærm. Den nye Philips B-Line har indbygget Chromecast, der gør møder mere spændende og interaktive.
  spændende møder med trådløst præsentationssystem
  ikon for mødelokale

  Integration af mødelokaler


  Philips B-Line har tilslutningsmuligheder på virksomhedsniveau og er Crestron Connected®-certificeret og kompatibel med både Extron- og Neets-systemer. Dette muliggør planlægning af indhold, administration af indstillinger og giver mulighed for at tænde og slukke for den enkelte skærm fra en central placering. Og det bedste er, at den også giver mulighed for hurtig, pålidelig og sikker trådløs og kablet deling af indhold fra Apple-, Windows-, Android- og Linux-enheder.

  Reager på kundernes behov


  Den nye B-Line-skærm fra Philips er perfekt udstyret til at hjælpe caféer og restauranter ved hjælp af TV Tuner.


   

  Vis dine menuer og kampagner digitalt, kommuniker vigtige meddelelser i realtid, og planlæg nemt mærkeindhold på dette forbedrede skiltningssystem.

  Få mere at vide om produkterne

  indbygget chromecast-skærm

  Indbygget Chromecast for nem streaming


  Få møder til at forløbe nemmere og hurtigere med problemfri trådløs forbindelse til den store skærm fra enhver Apple-, Windows- eller Android-enhed. Indbygget Chromecast muliggør øjeblikkelig casting af præsentationer og medier fra mobiltelefoner, bærbare computere og tablets i op til 4K-opløsning. Den er omkostningseffektiv, kræver ingen ekstra hardware og er sikker til professionel brug.
  professionelle præsentationer med indbygget chromecast

  Optimer produktiviteten


  Giv inspiration til kreativiteten, og øg effektiviteten ved at kombinere specialfremstillede skærme og skiltningsløsninger i dit område.

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.