corporate display

  C-Line

  Samarbejd på en smartere måde

  Skabt til professionel brug


  Giv inspiration til en ny bølge af produktivitet. Philips C-Line har avancerede funktioner, der styrker forretningen, og som kan hjælpe dine medarbejdere med at yde deres bedste. Den revolutionerende skærm er designet til fremtidsorienterede indstillinger og kombinerer et plant design med en glasfront fra kant til kant med multi-touch-teknologi og whiteboard-tilstand.

  Styrk medarbejderne

  De bedste idéer skabes, når det hele bare føles naturligt. Philips C-Line er intuitiv på alle måder, så dine medarbejdere kan tænke og samarbejde frit.

  Møder kører mere glat med øjeblikkelig trådløs og kablet forbindelse fra flere kilder, mens en praktisk berøringsskærm gør al brainstorming endnu smartere.

  Trådløse præsentationer - professionel skærm

  Trådløst præsentationssystem


  Del indhold trådløst fra alle enheder. Tilslut op til 64 enheder via dit eksisterende Wi-Fi-system, eller brug Interact-donglen (ekstraudstyr) til at tilslutte enheder fra eksterne netværk. Få vist op til fire feeds på samme tid for at opnå optimalt samarbejde.

  Lav præsentationer under   fuld kontrol

  Interaktivt whiteboard - skærmløsninger til professionel brug

  Interaktivt whiteboard


  Giv inspiration til fleksibelt samarbejde med whiteboard-tilstand. Du skal blot aktivere denne funktion for at forvandle din skærm til et tomt lærred, som flere brugere kan tegne på manuelt eller med særlige skærmpenne. Alt på skærmen kan derefter sendes til din computer, så det er nemt at udskrive eller dele filer.

  Videokonferencer - skærm til kommerciel brug

  Videokonferencer


  Videokonferencesoftware, der er klar til brug, gør det nemmere end nogensinde før at foretage én-til-én- eller gruppevideosamtaler. Du skal blot bruge dit eget kamera eller tilføje Logitech Meetup-pakken (ekstraudstyr) til en alt-i-én-ConferenceCam-løsning. 

  Videokonferencebanner
  Interact-ikon

  Giv gæster og eksterne medarbejdere mulighed for at caste indhold hurtigt og sikkert uden at oprette forbindelse til virksomhedens netværk. Interact kan tilsluttes en hvilken som helst USB- eller HDMI-port for at give øjeblikkelig trådløs forbindelse til Philips C-Line. Der er ikke behov for konfiguration eller yderligere software - du skal blot tilslutte, og du er klar til din præsentation.

  Billede af Philips-dongle
  Trin1-billede af donglen

  Aktiver IMD R-Sync-appen på den interaktive skærm til mødelokaler.

  Trin2-billede af donglen

  Vælg "Wi-Fi HDMI Tx-parring" på den interaktive skærm til mødelokaler i indstillingerne.

  Trin3-billede af donglen

  Tryk på senderens hovedknap i 4 sekunder. Hovedknappen lyser op  med en konstant hvid farve.

  Trin4-billede af donglen

  Indtast din Wi-Fi-adgangskode, og tryk på "parring". Under parringen vil hovedknappen blinke grønt. Efter gennemført parring vil den lyse konstant grøn.

  Trin5-billede af donglen

  Når der vises et grønt lys, er enheden klar til afspejling.

  Ultra 4K-ikon

  4K Ultra HD


  Fang dit publikums opmærksomhed uanset lysforhold. Philips C-Line er udstyret med en 4K UHD-skærm med blændfrit glas og antireflektionsglas for at sikre, at dit indhold forbliver i fokus uden forstyrrelser. Et smart design fra kant til kant med IPS-teknologi leverer naturtro farver og dybere sorte nuancer, der vil blive værdsat fra alle vinkler.

  Revolutioner brainstorming


  Smartere brainstorming. Fleksible resultater. Førsteklasses touch-teknologi giver dig mulighed for at skrive, tegne og oprette indhold direkte på skærmen, så du får optimeret samarbejdsinput, som kan deles digitalt med medarbejderne.

  Dit   bedste valg

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.