X-Line   videovæg

    det fulde overblik

  Designet til at gøre indtryk


  Philips X-Line-videovæggen vækker opsigt med sin evne til at kunne forvandle ethvert rum til et gigantisk display af indhold i enten stående eller liggende tilstand. Præsentationer, live-feeds og oplysninger i realtid fra flere kilder sikrer større fleksibilitet, mens Pure Colour Pro øger lysstyrken for dynamisk indhold, der er strålende og engagerende.

  Giv inspiration til dit team

  Skab en inspirerende arbejdsplads med brandets stærke tilstedeværelse, der drives af innovativ tænkning. Med den rigtige teknologiske opsætning føler medarbejderne sig stolte over at komme ind på kontoret hver dag, samtidig med at de imponerer kunder og potentielle jobansøgere.

  Philips-serien til professionel brug leverer både form og funktion med branchens førende design, der styrker dit indhold.

  blik for detaljer-ikon

  Forbedret opløsning


  Giv billedkvaliteten et løft med Pure Colour Pro. Ved at levere højere lysstyrke via tilpassede farvetemperaturindstillinger og avanceret gammakalibrering ser indholdet klarere og mere strålende ud og bibringer dine præsentationer en overbevisende realisme.

  En kvinde kigger på videovæggen

  Alsidig   visning


  Nå nye højder, eller gå i bredden med en tilpasset videovæg i enten stående eller liggende tilstand. Tilslut så mange skærme, du vil, for at skabe et fascinerende design, der passer perfekt ind i dit område.

  Innovationer   giver dit  et bedre overblik

  Ikon for tilstedeværelsessensor

  Optimer dit arbejdsområde med en intelligent skærmopsætning. Tilstedeværelsessensoren i mødelokalet holder driftsomkostningerne nede ved at slukke for Philips-skærmene, når der ikke er nogen til stede, og automatisk tænde for dem igen, når der registreres bevægelser.

  En lyssensor tilpasser også lysstyrken på dine skærme, så du får den bedste oplevelse under alle lysforhold.

  Find produkter

  Optimer produktiviteten


  Giv inspiration til kreativiteten, og øg effektiviteten ved at kombinere specialfremstillede skærme og skiltningsløsninger i dit område.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.