T-Line

  Giv inspiration til det nye

  Skabt til læring


  Giv motivation, færdigheder og inspiration til undervisere og elever med Philips T-Line. Denne innovative skærm, der er designet til at maksimere fokus i en hurtig digital verden, har Multi-Touch-teknologi og en whiteboard-tilstand til forbedret interaktivitet og bedre samarbejde i klasseværelset.

  Fasthold fokus i den nye skole

  Skab et klasseværelse fuld af læring. Philips T-Line skaber nysgerrighed og giver inspiration som en hjælp til undervisningen på tværs af alle fag. 

  En interaktiv berøringsskærm gør idéskabelse mellem elever og lærere mere effektiv, mens smartere tilslutningsmuligheder gør det muligt at bruge apps, medier, sociale feeds og onlineindhold på den store skærm til spændende lektioner.

  skab et interaktivt klasseværelse med Philips’ whiteboard

  Bedre lektioner


  Giv inspiration til dine elever med spændende undervisning, der gør pensum levende. Opret forbindelse til sociale og webbaserede programmer for at hente live-feeds, data og blandede medier, så du kan opnå et klasseværelse, der er fyldt med præcist indhold, der egner sig til alle uddannelsesniveauer.

  android-platform til undervisning - smartboard til klasseværelset

  På Android-platform


  Android-baserede Philips-skærme er hurtige, alsidige og nemme at navigere på. De er optimerede til Android-apps og kan installeres direkte fra Google Play Store, så du får adgang til de nyeste undervisningskilder og meget mere. Automatiske opdateringer gør, at dine apps altid er opdaterede og kompatible, efterhånden som funktioner og de påkrævede sikkerhedsprotokoller udvikler sig.

  whiteboard til skoler

  Interaktivt whiteboard

  Giv inspiration til kreativt samarbejde i klasseværelset med whiteboard-tilstand. Du skal blot aktivere denne funktion for at forvandle din skærm til et tomt lærred, som flere personer i lokalet kan tegne på manuelt eller med særlige skærmpenne. Alt på skærmen kan derefter sendes digitalt, så det er nemt at printe eller dele filer mellem lærere og elever.

  Giv plads til idéer


  Giv dine studerende den selvtillid, de har brug for til at kunne præsentere deres idéer og tanker foran klassen. Med en interaktiv berøringsskærm kan eleverne projicere deres indhold og vise deres vision uden problemer ved hjælp af deres indsamlede oplysninger, referencer og medier, uanset kilde, herunder cloudbaserede tjenester og standardsoftware.

  Giv plads til idéer
  Ikon for altid opdateret

  Altid opdateret


  Giv uddannelsesinstitution en konkurrencemæssig fordel ved at bruge programmer fra den virkelige verden i klasseværelset. Philips T-Line er designet til intuitiv funktionalitet, der kombinerer daglige digitale erfaringer med de nyeste undervisningsmetoder. En komplet softwarepakke, der kan opdateres, og funktioner, der kan tilpasses, sikrer bedre lektioner i mange år fremover.

  premium IR touch-ikon

  Multi-Touch-teknologi


  Praktisk læring er en effektiv måde at skabe mindeværdige lektioner på, som holder elevernes fokus. Med 20 berøringspunkter er Philips T-Line perfekt til samarbejdende og konkurrerende interaktive oplevelser, der kombinerer visuelt, lydmæssigt og kinæstetisk indhold. Den effektive skærm indeholder også automatisk berøringsgenkendelse og et USB-stik til plug-and-play-betjening.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.