CMND

Tag styringen over
dine skærme

Android-logo

Administrer indhold og netværk nemt med CMND


Smukke skærme og imponerende skiltning virker kun så godt som de systemer, der administrerer dem. CMND er en totalløsning for tilsluttede professionelle skærme, der gør det muligt at udføre alt, hvad du har brug for, blot centralt. Uanset om du har én skærm eller 1.000. Det forenkler systemimplementering (CMND & Deploy). Det hjælper dig med at overvåge systemets drift, systemopdateringer og vedligeholdelse (CMND & Control). Det letter oprettelse af indhold og hjælper dig med at lade det gå live (CMND & Create). Det driver interaktion og tilpasning (CMND & Check-In). Og det gør alt dette via en træk og slip-grænseflade. CMND betyder større engagement, mere oppetid, færre frustrationer og lavere driftsomkostninger.

Med CMND & Control har du fuld kontrol. Opdater firmware, skift indstillinger og meget mere, så al skærmstyring er samlet i ét system. Android-operativsystemet er smartere, hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før og åbner op for en uendelig verden af muligheder. Med en lang række apps har du mulighed for at finde den perfekte konfiguration, der opfylder dine skærmbehov. Styrk forretningen med verdens bedste operativsystem. Philips Professional Display Solutions indeholder Android-operativsystemet, som giver dig fuld kontrol over dine apps og tilslutningsmuligheder. Takket være skærmenes alsidige design kan du få mest muligt ud af dine skærme med denne kraftfulde SOC og de forbedrede tilslutningsmuligheder, der medfølger. 
 
Operativsystemet Android er smartere, hurtigere og mere intuitivt end nogensinde før og åbner op for en uendelig verden af muligheder. Med en lang række apps har du mulighed for at finde den perfekte konfiguration, der opfylder dine skærmbehov.


CMND-fordele for systemintegratorer:

✔  Nyd problemfri integration på tværs af hele vores udvalg

✔  Grib chancen for at forenkle og strømline skærmadministration og konfiguration

✔  Tilføj/fjern indstillinger helt enkelt

✔  Distribuer APK’er hurtigt

✔  Administrer RF- og IPTV-kanaler

 

Fordele for slutbrugerne

• Kundeengagement i realtid. Videregiv indholdet straks eller ud fra kundernes vaner.
• Afskaf den manuelle arbejdskraft, som skærm-til-skærm-opdateringer indebærer
• Maksimer annoncerings- og kampagnemuligheder i offentlige omgivelser.

Fordele for partnere

• Problemfri integration på tværs af hele sortimentet af Philips Professional Display Solutions.
• Skærmadministration og -konfiguration forenkles og strømlines.
• Administrer RF- og IPTV-kanaler, og de fungerer over både RF-koaksial- og IP-netværk.

CMND i brug...

Andre funktioner
 

På AndroidTM-platform

 

Mulighederne er uendelige med Android. Med deres enestående hastighed, brugervenlighed og app-tilgængelighed er Philips Professional Display Solutions designet til at tilpasse sig dine behov. Skærme på Android-platformen giver mulighed for flere tilpasningsmuligheder, er hurtigere og kraftigere og har et væld af apps, der fås til en lang række markeder.

CMND alt

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.