1
Hyperfolsomhed

 

 

Hyperfølsomhed

Løsninger til følsomme tænder

sensitivity-info

Lindring af tandfølsomhed

 

Millioner af voksne lider af følsomme tænder. Du har sikkert adskillige patienter med denne tilstand. Som alle, der lider af dentin-hyperfølsomhed ved, er det ikke sjovt. De ønsker bare finde en måde at stoppe smerten på.

sensitivity

Omhyggelig pleje

 

Følsomme tænder kræver stadig grundig fjernelse af plak-biofilm. Der findes nu teknologi, som giver patienterne mulighed for at reducere følsomhed under børstning samtidig med, at plakkontrol maksimeres. Desuden har forskningen vist, at brug af Philips Sonicare med følsomhedsmindskende stoffer giver bedre dækning i hele mundhulen og når ud til følsomme områder.

Undgå slid på tænderne

 

Når følsomhed er et problem, kan en elektrisk tandbørste hjælpe. Philips Sonicare DiamondClean-tandbørsten har en "Sensitive Mode" (følsomhedstilstand), som giver en nænsom men alligevel grundig rensning. Undersøgelser har vist, at denne børste medfører væsentlig mindre slid på tænderne end den manuelle tandbørste.

Anbefalede produkter

Philips Sonicare PerioRx

Philips Sonicare FlexCare Platinum

 

Med ni unikke indstillinger for børstning, en intuitiv tryksensor og avanceret børstehovedteknologi er Philips Sonicare FlexCare Platinum meget mere end traditionel børstning og sørger for helt fantastiske resultater i forbindelse med fjernelse af plak og forbedring af tandkødets tilstand.

 

Køb nu

DiamondClean
Philips Sonicare DiamondClean

Fjerner op til syv gange mere plak end en manuel tandbørste fra steder , der er vanskelige at nå. Giver optimal rengøring mellem tænderne og langs tandkødet og sikrer sundere tandkød på blot to uger.

Køb nu