1
Rensning mellem taenderne

 

 

Rensning mellem tænderne

Den nemmeste måde at rense effektivt mellem tænderne

hard-to-clean-spaces

Alle skal rense mellem tænderne

 

Selvom patienterne forstår behovet for at bruge tandtråd, er der mange, der ikke gør det. Tandlæger går nu forrest og kommer med specifikke anbefalinger baseret på patientens evner, omstændigheder og behov. Der er i dag mange anordninger at vælge imellem.

Gør det nemt at rense mellem tænderne


For mange tandlæger er patientefterlevelse den største hindring for bedre mundhygiejne. Brug af tandtråd kan især være en svær øvelse. Det kan også være tidskrævende. For patienter, der ikke bruger tandtråd jævnligt, kan produkter, der gør det nemmere at rense mellem tænderne, bogstaveligt talt redde deres tandkød.
Philips-Sonicare-Airfloss-in-action

Banebrydende teknologi

 

Philips Sonicare AirFloss Pro er specielt udviklet til at give patienterne en nem og effektiv måde at rense mellem tænderne på. Det eneste, der kræves for at rense mellem tænderne og under tandkødslinjer på mindre end et minut, er et simpelt peg-og-tryk. Med sin banebrydende microburst-teknologi kan Philips Sonicare AirFloss Pro forbedre tandkødets sundhed mellem tænderne på blot to uger.

Anbefalede produkter

Philips Sonicare AirFloss Pro

Philips Sonicare AirFloss Pro

 

Ved forsigtigt at puste det plak væk, som ikke blev fjernet ved tandbørstningen, hjælper AirFloss Pro med at forebygge, at der dannes huller i tandmellemrummene.

 

Køb nu

Philips Sonicare AirFloss Pro Nozzles

Philips Sonicare AirFloss Pro-mundstykker

 

Et tyndt vinklet mundstykke og vejledningstips gør det nemt at finde de rigtige steder. Udviklet til at skabe nem adgang til svært tilgængelige områder.

 

Køb nu