1
Tooth discolorationBlegning

Behandling af tandmisfarvning

whitening

Hvidere tænder i hele verden

 

Tandblegning som en metode til at imødegå udvendig misfarvning af tænderne er en af de mest efterspurgte procedurer inden for kosmetisk tandpleje i dag. Millioner af mennesker vil have et flottere, hvidere smil. Men når flere får denne behandling, er der også en stigende forventning til, at proceduren skal være sikker, smertefri og hurtig.

Patientfølsom


Med Philips Zoom kan du udarbejde en blegningsplan, som passer lige nøjagtigt til patientens behov. Zoom WhiteSpeed giver enestående resultater på kun ét klinikbesøg. Philips Zoom DayWhite og NiteWhite tilbyder bekvemmeligheden ved hjemmebrug og en fleksibel formel, der passer til patientens behov. For patienter med følsomme tænder giver DayWhite Gentle med ACP og kaliumnitrat ekstra lindring.
whitening

Hold smilene hvidet

 

Der er også masser af ting, dine patienter kan gøre for at vedligeholde resultaterne og forhindre yderligere misfarvning af tænderne. Simple livsstilsændringer som at holde op med at ryge eller reducere kaffeforbruget kan være med til at forhindre nye udvendige pletter på tænderne. Regelmæssig tandbørstning med en blegende, elektrisk tandbørste kan være med til at bevare et hvidt smil i længere tid. Og produkter som Philips Zoom-blegningspen vil hjælpe med at bevare et hvidt smil mellem blegningsbehandlinger hos tandlægen.

Anbefalede produkter

Philips Zoom i klinikken

 

Philips Zoom WhiteSpeed, det førende blegningsmærke, som anbefales af patienter

* i USA.

 

Køb nu

FlexCare Platinum

Philips Zoom-hjemmebehandling

 

Hjemmeblegning, ligeså unik som patienterne

 

 

Køb nu

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Fjerner op til 7 gange mere plak end en manuel tandbørste og forbedrer tandkødets sundhed på kun to uger

 

Køb nu