1
Plak Biofilm

 

 

Biofilm

Hjælper patienterne med at komme af med plak-biofilm

Motivating patients

Motivering af patienterne

 

For at holde mikrofloraen i munden i balance skal mikrofilmen opløses, inden den udvikler sig. Når du ser patienterne, skal du understrege vigtigheden af regelmæssig børstning og brug af tandtråd. Det er en konstant udfordring at opretholde patienternes motivation mellem besøg.

Create compliance

    Skab efterlevelse

 
Vi ved, at folk ofte overser områder, når de børster tænder. Og vi ved også, at mange mennesker ikke bruger tandtråd, fordi de finder det for besværligt eller tidskrævende. Både kliniske undersøgelser og laboratorieundersøgelser har påvist de suveræne resultater af Philips Sonicare-teknologier til rengøring af svært tilgængelige steder. Og der har også været nyskabelser inden for rensning mellem tænderne.

Dokumenterede resultater


Philips Sonicare kan motivere patienter til at børste tænder oftere: Man kan hurtigt se og føle resultaterne. For patienter, der ikke bruger tandtråd jævnligt, er det hurtigt og nemt at rense mellem tænderne med Philips Sonicare AirFloss Pro. I kliniske undersøgelser sagde 86 % af patienterne, at Sonicare AirFloss Pro var nemmere at bruge end tandtråd.

Anbefalede produkter

FlexCare Platinum

Philips Sonicare Flexcare Platinum

 

Går videre end traditionel rensning og skaber ekstraordinær plakfjernelse og et sundere tandkød.

 

Køb nu

AirFloss

Philips Sonicare AirFloss Pro

 

Ved forsigtigt at puste det plak væk, som ikke blev fjernet ved tandbørstningen, hjælper AirFloss Pro med at forebygge, at der dannes huller i tandmellemrummene.

 

Køb nu

sonicare-for-kids

Philips Sonicare For Kids

 

Maksimal plakfjernelse, sonisk teknologi, klistermærker, der kan tilpasses individuelt, og pædagogiske værktøjer, der kan hjælpe med at gøre det sjovt at børste tænder rigtigt resten af livet.

 

Køb nu

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Fjerner op til 7 gange mere plak end en manuel tandbørste og forbedrer tandkødets sundhed på kun to uger.

 

Køb nu