1
Resources and educationLad os hjælpe med at
udvide din praksis


Philips Oral Healthcare foretager løbende tilføjelser til vores katalog af undervisningsmaterialer og ressourcer til dig og dine patienter, herunder kliniske undersøgelser, kliniklitteratur og videoer. Tjek ofte Resource Library for at få de seneste tips til din virksomhed og være blandt de første til at høre om nyheder inden for tandplejeområdet.

Marketingmaterialer


Fra justerbare produktmenuer til klinikkort, der kan downloades, og reklameartikler til klinikken kan vi tilbyde en land række genstande, der kan hjælpe dig med at markedsføre Philips Zoom og Philips Sonicare over for dine patienter.

Læs mere

Klinikopbyggende ressourcer


Uanset om du ønsker at skabe mere omsætning ved at tilbyde Philips Sonicare, udvide dine behandlingsmuligheder ved at indarbejde Philips Zoom i din blegningsmetode eller afprøve nye idéer til patientkampagner og -henvisninger, er vi her for at hjælpe din virksomhed videre til næste niveau.

 

Læs mere

Faglig uddannelse


Når det gælder mundhygiejne, er viden det samme som magt. Vi tilbyder et stort udvalg af patientressourcer, produkttræning og videreuddannelse, så selv garvede tandlæger kan udvide deres ekspertise.

 

Læs mere

Uddannelse til studerende


Philips Oral Healthcare har et stærkt ønske om at hjælpe tandlægestuderende til at give en bedre patientbehandling, når de forbereder sig på at starte deres karriere. Vi tilbyder produkttræning og særligt fordelagtige priser for at gøre det lettere for de studerende at blive fortrolige med vores brede vifte af produkter og deres mange fordele.

 

Læs mere

Patientressourcer


Vores mål er at udvikle programmer og materialer, der kan understøtte din patientbehandling og uddannelsesindsats. Vi har udviklet en samling af supplerende materiale om mundhygiejne, produktbrochurer og videoer til at forbedre kommunikationen med dine patienter.

 

Læs mere