Mere end blot skærme

Professionelle skærme fra Philips.

Om os


Philips Professional Display Solutions bygger på vores brands tradition for innovation. Med mere end 40 års erfaring i marken med virksomheder inden for alle brancher lader vi os styre og inspirere af vores vision om at bringe overlegen teknologi og tjenester på markedet med fokus på bæredygtighed.

vores produkter

Vores produkter


Som en drivende kraft inden for AV-branchen skaber vi professionelle TV, skiltningsløsninger og skærme til virksomheder inden for alle brancher og virksomheder. Vores nyskabelser er designet til at hjælpe dig med at interagere med dit publikum i den mest mulige naturlige form med intuitiv brugervenlighed og imponerende ydeevne. Når du samarbejder med Philips Professional Display Solutions, kan en skræddersyet installation i enhver form og størrelse tilpasses strategisk af vores eksperter med henblik på hurtig implementering og problemfri softwareintegration.

Vores vision


Hjertet i Philips Professional Display Solutions er drevet af en vision om at gøre hverdagen nemmere for mennesker i en fremtid uden grænser. I samarbejde med små, mellemstore og store virksomheder over hele verden har vi introduceret nyskabelser inden for både software- og hardwareteknologi for at skabe en optimeret forbindelse mellem brands og deres publikum.
 

Vores vision

Vores mission


Et bedre billede for en bedre verden. Så enkelt er det. Philips Professional Display Solutions inspirerer folk til at se det indhold, der er nødvendigt for at få en positiv oplevelse. Ved at kombinere avancerede tilslutningsmuligheder, medrivende grafik og imponerende design er vores mål at styrke fælles oprettelse af fremtidige, definerende nyskabelser.

Vores mission

Vores søjler


Tre søjler. Tre vejledende principper. Her er, hvad der gør Philips Professional Display Solutions anderledes.

Effektfuld arv


Hver eneste nyskabelse, vi skaber, er drevet af ønsket om at gøre en positiv forskel. Vi startede med vores første Philips Hotel TV for over 40 år siden og har løbende introduceret et stærkt udvalg af professionelle TV- og skiltningsløsninger for at nyskabe branchestandarder, herunder den alsidige og rammefrie LED-videovæg.

Effektfuld arv

Innovativ teknologi


Inspiration fører til innovation. Ligesom vores brugervenlige CMND-systemadministrationsværktøj - til alt fra installation til daglig drift. Eller vores Android-baserede SoC-skærme og analysefunktionerne på vores Pro TV. Dine input hjælper os med at skabe bedre produkter.

Innovativ teknologi

Meningsfulde løsninger


Uanset om du vælger én professionel skærm fra Philips eller en hel flåde, så er skærmen kun begyndelsen. Vi samarbejder med vores softwarepartnere om at skabe produkter, der giver reelle svar. Vores totalløsninger er fleksible og pålidelige og hjælper dig med at imødekomme kravene i din branche.

Meningsfulde løsninger

Vores strategi

Styrkelse af strategien


Hvis du vil gøre en forskel, skal du være forskellen. Vi ønsker at styrke enkeltpersoner og virksomheder, så de kan nå deres mål gennem teknologiske fremskridt og bæredygtig handling. Derfor er Philips Professional Display Solutions stolte af at kunne præsentere en samlet løsningspakke til alle.

Åben platformen


Enhver vertikal, enhver industri, enhver region. Vi har opbygget en åben platform, der gør det muligt for vores software- og hardwarepartnere problemfrit at integrere deres egne CMS-løsninger og tilpassede backend-løsninger med vores produkter. Det er ganske enkelt plug-and-play uden konfiguration, hvilket gør installationer mere effektive og rentable.

Løsninger for livet


En problemfri digital oplevelse er kun begyndelsen. Alle vores professionelle TV- og skærmløsninger kan opgraderes med ekstra hardware- og softwaremuligheder, der opfylder dine behov. Og endnu bedre er det, at vores tilbagekøbsprogram gør det nemt for dig at opretholde den nyeste teknologi samtidig med, at dine administrative udgifter holdes nede.

Forbindelse til kunden


Vores fokus på slutbrugeren giver kunder og partnere mulighed for at skabe perfekte skræddersyede oplevelser i hvilken som helst situation. En international tilgang til administration af storkunder kombineret med vores specialiserede partnerprogram giver vores softwareintegratorer mulighed for at oprette og implementere pålidelige, prisvindende løsninger i alle størrelser. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.