0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Philips-support

    Hvordan tager jeg det pocherede æg ud af min Philips Egg Cooker?

    Udgivet den 21. marts 2024
    Når der tilberedes æg, har protein tendens til at sætte sig fast på overfladen af køkkenredskabet. Her er nogle tip til, hvordan du undgår, at dette sker, når du bruger din Philips Egg Cooker.

    Pensl med lidt madolie

    Pensl lidt madolie på pocheringsbakken, før du tilsætter ægget. Efter tilberedning skal du bruge en blød spatel til at fjerne det pocherede æg.

    Hjalp løsningen med at løse problemet? Hvis ikke, bedes du kontakte os for at få yderligere hjælp.
    Smøring af pocheringsbakken

    Oplysningerne på denne side gælder for følgende modeller: HD9137/90 .

    Kontakt Philips

    Vi sidder klar til at hjælpe dig

    Kontakt Philips

    Vi sidder klar til at hjælpe dig

    Leder du efter noget andet?

    Se alle Philips Support-muligheder

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.