1
Sutter

Komfort for
hvert eneste skridt på vejen

Sutter

Det førende mærke, som anbefales af mødre

Vores sutter i en nøddeskal

Orthodontic for healthy oral development

Ortodontisk for en sund udvikling i munden

High teat acceptance icon

Stor sandsynlighed for accept af sutten

Philips Avent Pacifier BPA Free

BPA-fri

Den blødeste sut til dit barns følsomme hud***

ultra soft

Størrelser fra 0-18 måneder
Fra*: kr 99,00
Vores superbløde, fleksible skjold følger formen på dit barns kinder, efterlader færre mærker og forårsager mindre hudirritation**. Med vores etui kan du sterilisere barnets sut i mikrobølgeovnen og opbevare den hygiejnisk, når du er på farten.

Mini

Størrelser fra 0-2 måneder
Fra*: kr 49,00
 • Mød Mini, sutten, vi har udviklet specielt til små babyer. Det ekstra lille og lette skjold passer perfekt til din nyfødte baby, uden at røre ved næsen.

Soothie

Størrelser fra 0-3+ måneder
Fra*: kr 119,00
 • Soothie er vores sut i ét stykke fremstillet i silikone af medicinsk kvalitet. En fingerformet åbning foran på sutten gør det samtidig muligt, at du kan trøste din baby naturligt med din finger.

Classic

Størrelser fra 0-18 måneder
Fra*: kr 69,00
 • En fantastisk allrounder til det daglige trøstebehov. Med selvlysende mønstre er det altid nemt at finde Classic om natten.

ultra air

Størrelser fra 0-18 måneder
Fra*: kr 89,00
 • Med de 4 ekstra store ventilationshuller er det lette skjold designet til at give maksimal lufttilførsel, så dit barns sarte hud forbliver tør, mens sutten beroliger det. Leveres med etui til sterilisering i mikrobølgeovnen og hygiejnisk opbevaring.
* Vejledende udsalgspris

Freeflow

Størrelser fra 0 til 18 måneder+
Vejledende udsalgspris: kr 69,00
Nogle hudtyper kan være mere følsomme end andre. Vores Freeflow-sut er designet til at fremme ekstra luftstrøm og minimere hudirritation.

ultra soft snuggle

Mere komfort med hvert kram
Vejledende udsalgspris: kr 249,00
Den ultrabløde Philips Avent-snuggle er et blødt tøjdyr med en ultrablød sut. Den er blød og let for at sutten kan være tæt på spædbarnet, så det føler sig trygt. Den er nem at finde og frigøre fra sutten til nem og effektiv rengøring.

Insider-råd, der gør det nemmere for dig at vælge

 • Perfekt match: Sådan vælger du den bedste sut til din baby

  Sutter

  Perfekt match: Sådan vælger du den bedste sut til din baby

  Læs videre
 • Derfor er det sundt at bruge en sut

  Sutter

  Derfor er det sundt at bruge en sut

  Læs videre
Nogle gange har man blot brug for trøst. Med det samme. Som hjælp til at berolige din baby hurtigt og nænsomt har vi designet Soothie: En sut, som samtidig giver dig mulighed for at trøste din baby helt naturligt med din finger."

Philips Design-teamet

Lignende produkter

Føl dig forberedt. Hvert eneste skridt på vejen

Sutteflasker og sutter

Sutteflasker og sutter ›

Det førende mærke, som anbefales af mødre

Sutter


Man kommer langt med en smule trøst, når man først begynder at lære verden at kende. Vores udvalg af ortodontiske sutter er designet til at trøste din baby helt naturligt - hvert eneste skridt på vejen. Trøst er selvfølgelig en personlig ting, så du finder et stort udvalg af sutter, der passer til din babys unikke behov. Fra nyfødte til småbørn, selvlysende til ekstra luftstrøm og utallige søde design, Philips Avent har en smule trøst, der dækker alle babyens behov. 

 

1 Baseret på en online GemSeek-tilfredshedsundersøgelse fra december 2015 foretaget blandt over 9.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter.

***85 % af de adspurgte mødre svarer, at denne sut føles blødere end otte sammenlignelige modeller fra andre førende mærker, uafhængig undersøgelse, USA, feb. 2017.

**I henhold til forbrugertest i USA i 2016 med 112 mødre.

Ikonet for ofte stillede spørgsmål (FAQ), vejledning og hjælp

Har du et spørgsmål?
Vi er her for at hjælpe dig

Ikonet for sundhedsekspert

Er du sundhedsekspert?