1
Elektriske tandbørster

Philips eltandbørster

Nyt niveau af friskhed.  Nyt niveau af omtanke.

Sonicare for Kids

Eltandbørste til børn
Rec. pris fra 399 kr

ProtectiveClean

Opgrader tandbørsten
Rec. pris fra 799 kr

DiamondClean

Vores bedst sælgende
Rec. pris fra 1999 kr

DiamondClean Smart

Smart sensorteknologi
Rec. pris fra 3199 kr
Philips Sonicare er den mest anbefalede eltandbørste med sonisk teknik. Mundhygiejnen har stor betydning for vores sundhed generelt, og det er derfor vigtigt, at du bruger en tandbørste, der rengør i dybden – mellem tænderne og langs tandkødskanten. Philips har mere end 20 års erfaring inden for forskning og udvikling af produkter til mundpleje. Den soniske teknik er inspireret af tandplejen og har i dag 25 millioner tilfredse brugere verden over. 

Eltandbørste til børn

Sonicare for Kids

 • App med spil
 • Motiverer børn til at børste
 • 2 børsteindstillinger til forskellige aldre
Vejledende udsalgspris: kr 399,00

Opgrader din tandbørste

ProtectiveClean

 • Fjerner 7x mere plak 1
 • Giver 100 % sundere tandkød
 • Indbygget tryksensor
Vejledende udsalgspris: kr 799,00

Vores bedst sælgende

DiamondClean 

 • Opladningsglas
 • 5 forskellige børsteindstillinger
 • Rejseetui med opladning
Vejledende udsalgspris: kr 1.999,00

Smart sensorteknologi

DiamondClean Smart

 • Opladningsglas
 • 5 forskellige børsteindstillinger
 • Rejseetui med opladning
Vejledende udsalgspris: kr 3.199,00
I Clean-indstillingen med Plaque Defense-tandbørstehoved i forhold til en manuel tandbørste

Vores nyhed 
ProtectiveClean

Vores nyhed ProtectiveClean fjerner 7x mere plak end en manuel tandbørste og rengør tænderne og tandkødet i dybden. Eltandbørsten har en indbygget tryksensor, som advarer dig, hvis du børster for hårdt. På den måde kan du være sikker på, at dine tænder bliver børstet både skånsomt og effektivt.

Artikler om mundsundhed

Hitta bästa eltandborsten för dig

Er du i tvivl om, hvilken eltandbørste, der passer dig bedst?

 

 

Mere om eltandbørster 

Vi anbefaler, at du udskifter børstehovedet hver tredje måned. Hvis du bruger et BrushSync-børstehoved til din ProtectiveClean eller DiamondClean, får du automatisk besked, når det er tid at udskifte det. Bruger du ikke BrushSync, ved du, at børstehovedet skal udskiftes, når de blå børstehår falmer og bliver hvide. 
Philips Sonicare er særligt udformet til at fjerne plak. Den fjerner faktisk op til 10 gange mere plak¹ end en manuel tandbørste. De glidende bevægelser i kombination med pulseringerne giver 62.000 børstebevægelser pr. minut. Det betyder, at dine tænder bliver børstet meget mere effektivt, end hvis du bruger en manuel tandbørste.
For at gøre det lettere for dig at finde det rigtige tandbørstehoved er alle Sonicares tandbørstehoveder kompatible med Sonicares eltandbørster. Du kan bl.a. vælge et børstehoved, som er specielt udformet til at fjerne plak, til følsomt tandkød eller til at fjerne misfarvninger på tænderne. Fælles for alle børstehovederne er de højfrekvente bevægelser og en stor kontaktflade takket være Sonicares unikke teknik. Børstehovedet udskiftes nemt ved hjælp af den smarte kliklukning. 
Tandlægerne anbefaler en eltandbørste, da den fjerner mere plak end en almindelig, manuel tandbørste på kortere tid. Ved at presse vand og tandpasta dybt ind mellem tænderne og langs tandkødskanten rengør Philips Sonicare-eltandbørsterne desuden også der, hvor en almindelig tandbørste ikke kommer ind. En eltandbørste i kombination med daglig brug af tandtråd eller en anden form for mellemrumsrengøring er den mest effektive måde at fjerne al plak fra tænderne på og holde tandkødet sundt. 
Jo ældre man bliver, jo sværere er det at bevare de naturligt hvide tænder. Dårlig tandbørstning, rygning samt mad og drikke er nogle af de faktorer, som påvirker tænderne. Det, vi oplever som misfarvninger på tænderne, er belægninger, der lægger sig oven på emaljen. Med en eltandbørste kan du faktisk børste misfarvningerne væk og få synligt hvidere tænder. Ved at børste tænderne (mindst to minutter hver gang!) dagligt med en eltandbørste fra Philips Sonicare kan du reducere misfarvninger og fjerne op til 100 % flere pletter.³
En roterende eltandbørste har, som navnet antyder, et rundt børstehoved og bruger roterende, pulserende bevægelser, som rengør én tand ad gangen. En sonisk eltandbørste har i stedet et diamantformet børstehoved og bruger højfrekvente, glidende bevægelser, som presser vand og tandpasta ind mellem tænderne. Med en sonisk eltandbørste kan du bruge de samme bevægelser som med en almindelig tandbørste og på den måde være sikker på, at du kommer ind i alle hjørner. 
Næsten halvdelen af tandfladen sidder mellem tænderne, og bruger du ikke tandtråd eller en anden form for mellemrumsrengøring, bliver en stor del af tanden faktisk ikke rengjort. Daglig rengøring mellem tænderne er derfor vigtigt, for at du skal få sunde tænder og frisk ånde. Derved fjernes bakterier og plak, der har opbygget sig, og du kommer derind, hvor tandbørsten ikke når – eller hvor mad sætter sig fast. Det er også vigtigt for at holde tandkødet sundt. Hvis du synes, det er besværligt at bruge tandtråd, anbefaler vi AirFloss Ultra, som er lige så effektiv som tandtråd, men betydeligt lettere og hurtigere.5

Ligesom for voksne anbefaler tandlægerne, at børn skal børste deres tænder i mindst to minutter, to gange om dagen. Allerede fra treårsalderen kan børn begynde at bruge eltandbørste med hjælp fra en forælder. Indtil da er tandkødet for følsomt. Med en eltandbørste er det lettere at tilpasse børstningen, så den bliver mere skånsom for tænderne og rengør i dybden.  

 

Ved hjælp af Philips Sonicares eltandbørste Sonicare for Kids bliver det lettere at motivere dit barn til at børste tænderne. Grebet, børsteprogrammerne og tandbørstehovederne er specielt udformet til børn, og sammen med eltandbørsten medfølger et spil til Android eller iOS. Eltandbørsten kobles til Sonicare for kids-appen, hvor børnene får spændende belønninger, når de har børstet godt. Som forælder kan du følge udviklingen over tid, mens dit barn lærer, hvor sjovt det er at børste tænderne. 

Det er ikke kun vigtigt, at du rengør tænderne ordentligt, men også tandkødet. Blødende tandkød er et advarselssignal om, at du har tandkødsbetændelse. Den mest almindelige årsag til betændelse er bakterier, som ikke er børstet væk fra tandkødskanten. 

 

Den mest effektive måde at forebygge og afhjælpe blødende tandkød på, er regelmæssig rengøring af både tandoverfladen, mellem tænderne og langs tandkødskanten. De højfrekvente, glidende bevægelser fra Philips’ eltandbørster presser tandpastaen ind mellem tænderne og langs tandkødskanten, hvor bakterierne ofte sætter sig, og almindelige tandbørster ikke kommer ind. Det giver sundere tandkød og bedre mundhygiejne.²

Ved anvendelse af en almindelig tandbørste og antibakteriel mundskyl hos patienter med mild til moderat tandkødsinflammation.
FAQs, Symbol
Har du spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne!
Auf dem Laufenden, Symbol

Registrer
dit produkt

Zahnärzte, Symbol
For deg som jobber med tannhelse