1
Hovedtelefoner

Hovedtelefoner

En suveræn lydoplevelse

Se alle vores hovedtelefoner

Helt enkelt enestående

Vi er besatte af at kunne tilbyde kvalitetslyd. Philips Fidelio-hovedtelefoner er resultatet af kompromisløs lydteknik og viljen til at opretholde den højeste standard, både hvad angår lyd og den ergonomiske udformning. Vi viderudvikler og finjusterer løbende vores Fidelio-hovedtelefoner for at give dig den bedst mulige lytteoplevelse.

Fidelio-signaturen

 

Philips Fidelios lydsignatur er resultatet af omfattende testning med kræsne lyttere for at finde den foretrukne lydprofil for hifi-hovedtelefoner. En fyldig bas, klar diskant og naturlige mellemtoner er kendetegnende for Fidelio-hovedtelefonernes lyd. De leverer altid lyd, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Det gør ingen forskel, om du lytter hjemme eller ude og med eller uden Bluetooth – du får altid præcisionslyd, som er tilpasset efter dit liv.

Det er detaljerne, der gør forskellen


Philips Fidelio-hovedtelefonernes iøjnefaldende udformning er resultatet af vores enkle designfilosofi: Formen skal tilpasses efter funktionen. Fidelio er indbegrebet af tanken om gennemført design, ny teknik og frem for alt lydmæssig præcision. Fra form og ergonomi til teknisk udformning og tilbehør – det er opmærksomheden på de akustiske detaljer, der får dig til at blive ved med at lytte.

Udformet med fokus på komfort


Philips Fidelio-hovedtelefonerne er fremstillet i et materiale, der er særligt udvalgt i forhold til funktion og komfort. Uanset om du arbejder med lyd, hører musik, når du pendler, eller vil have hifi-lyd derhjemme, er Fidelio-hovedtelefonerne udformet til at maksimere komforten, samtidig med at du får en førsteklasses lytteoplevelse.

Brancheanerkendelse

Priser og anerkendelser, som vores produkter har modtaget.

Støjeliminerende Philips Fidelio NC1-hovedtelefoner

IF Design Award 2015

Støjeliminerende Philips Fidelio NC1-hovedtelefoner

IF Design Award 2015

Philips Fidelio S2-øretelefoner

T3 Awards 2014: Årets hovedtelefoner

Bluetooth-hovedtelefonerne Philips Fidelio M2BT

What Hi-Fi Awards 2014: Bedste trådløse hovedtelefoner

On-ear-hovedtelefonerne Philips Fidelio M1BO

What Hi-Fi Awards 2014: Bedste bærbare on-ear-hovedtelefoner i prisklassen £100-200 

Optimal lyd, trådløs nydelse. Uanset hvor du er!

Vores Philips-serie trådløse Bluetooth-hovedtelefoner giver dig friheden til at lytte uden ledninger blot ved at oprette forbindelse til dit udstyr via Bluetooth. Spring uden problemer rundt i dine numre og telefonopkald med let anvendelige kontrolknapper på din ørekapsel. Uanset om det er on-ear eller over-ear, fjerner Bluetooth-hovedtelefoner begrænsningen ved kabler, idet den lader dig fordybe dig i musikken.

Intuitive og nemme at bruge

 

De intuitive knapper gør det nemt at springe rundt i din musik og dine opkald. Enkel NFC-parring med et enkelt tryk gør det muligt for dig at tilslutte dine hovedtelefoner med en Bluetooth-enhed, så du kan nyde krystalklar musik – trådløst. Multi-parring afspiller musik og opkald på to enheder på én gang, og du kan aktivere Siri og Google Now med et tryk på øreknappen. Selv når batterierne er ved at løbe ud, behøver din musiknydelse ikke at være slut. Du skal blot tilslutte kablet og lade musikken spille videre.

Hovedtelefoner til hverdagens komfort

Bevæg dig til musikken. Uanset om designet er kompakt og let eller fladt og sammenfoldeligt, har du friheden til at lytte til den musik, du elsker.

Lad musikken motivere dig

Med Philips ActionFit-sportshovedtelefoner som ledsager under den hårdeste workout får du motivation og støtte til at holde ud lidt længere. De bærbare ActionFit-modeller er skabt til at give dig mere energi, når du træner, så du kan fortsætte lidt længere.

Tung bas

Philips ActionFit-hovedtelefoner er skabt til idræt og træning. Med kraftige basprofiler, som inspirerer dig til at holde dampen oppe, leverer ActionFit et kraftfuldt lydbillede i en komfortabel og sikker udformning.

Frihed til at bevæge sig

Philips ActionFit-hovedtelefoner er ekstremt lette og skabt til at kunne holde. De er svedafvisende, vaskbare, robuste og ergonomiske, og så bliver de siddende, hvor de skal. Med ActionFit-hovedtelefonerne kan du roligt kaste dig ud i en aktiv livsstil.

Philips' udvalg af ActionFit-sportshovedtelefoner fra 2015

Reddot Design Award 2015

Philips i samarbejde med Armin van Buuren

Philips DJ Pro-serien er blevet udviklet i samarbejde med Armin van Buuren for at skabe det ultimative værktøj til dem, der lever og ånder for musik. Armins store erfaring har været med til at sikre, at Philips A5-PRO DJ-hovedtelefonerne opfylder branchens højeste standarder og er en drøm for enhver professionel DJ. Spil når du vil, og hvor du vil. Her kan du læse om vores samarbejde med Armin.

DJ-hovedtelefoner


Philips DJ-hovedtelefoner giver fremragende komfort og en enestående lydkvalitet med dyb dynamisk bas og kraftfuld lyd. Perfekte, når du vil have fantastiske musikoplevelser på farten og har brug for et fleksibelt DJ-værktøj.

Philips A5PRO DJ-hovedtelefoner

IF Design Award 2015

Philips A5PRO DJ-hovedtelefoner

Reddot Design Award 2015