1
Lyd til hjemmet

Hjemmelyd

Væk musikken til live

Se alle vores hjemmelydsprodukter

Musik til alle

Med trådløse højttalere, der streamer via Bluetooth eller AirPlay-teknologi, kan du hurtigt og enkelt streame musik fra smartphones og tablets.

Sortimentsoversigt

Bluetooth®-højttalere

Stream musik af høj kvalitet via Bluetooth® fra din smartphone hurtigt, nemt og uden at give køb på lydkvaliteten.

Philips Fidelio

Philips Fidelio-sortimentet tager udgangspunkt i tanken om, at hvis du virkelig elsker lyd, har selv den mindste detalje betydning.

Bærbar lyd

De bærbare højttalere fra Philips er stilfulde, lette og spiller højt nok til at holde gang i festen, både inde og ude.

Dockinghøjttalere

Med vores dockinghøjttalere kan du nemt og problemfrit lytte til musik i fremragende lydkvalitet via en smartphone eller tablet.

Pc-højttalere

Disse kraftfulde pc-højttalere er skræddersyet til spil og multimedieindhold og fås i flere elegante og moderne modeller, som passer ind i dit hjem.

Clockradio

Vågn op til din yndlingsmusik eller radio, og få en god start på dagen.

 

Hifi-systemer

Afspil musik fra en lang række kilder – få lyd, der passer til din livsstil, og modeller, der passer til dit hjem.

CD Sound Machine

Afspil dine cd'er i Philips CD Sound Machines – høj lydkvalitet, uanset hvor du er.

 

 

AirPlay-højtalere

Trådløse højttalere med AirPlay-teknologi til streaming af musik med førsteklasses lyd.

Brancheanerkendelse

Priser og anerkendelser, som vores produkter har modtaget.

Innovations Awards 2013
SHOQBOX højttaler SB7220
Fidelio A3 højttaler AW3000
Festmaskine FWP3200D

Design Awards 2013

Fidelio A9 trådløse højttalere AW9000
Fidelio A5 bluetooth højttalere AW5000
Fidelio A3 trådløse højttaler AW3000
SoundShooter bærbar højttaler SBT30
SHOQBOX højttaler SB7220

Product Design 2013
Fidelio A9 højttalere AW9000
Fidelio A5 højttaler AW5000
Fidelio A3 højttaler AW3000

Product Design 2014

BR-1X SB5100/5200 bærbar højttaler
Fidelio P9X + P8 Bluetooth højttaler
M1X-DJ DJ DS8900 lydanlæg
SB2000 DOT bærbar højttaler

Suveræn lyd til hjemmet

Philips Fidelio-systemerne til hjemmelyd er et resultat af kompromisløst lydarbejde og et engagement i at leve op til de højeste standarder inden for lydgengivelse. Alle Fidelio-lydsystemer leverer den bedst mulige lydkvalitet i sin klasse, så brugerne kan fylde deres hverdag med førsteklasses lydoplevelser.

'Golden Ears' garanterer lydmæssig perfektion


Philips Fidelio-systemer til hjemmelyd er kendetegnet ved deres naturlige, klare og varme lydprofiler. Når vi udvikler ny lydteknik, er vores 'Golden Ears' i centrum. De er vores lydperfektionister, som er trænet til at opfange de fineste nuancer i lyden.
 

Form tilpasset efter funktion

Det er vigtigt for alle hjemmelydsprodukter, at man finder den optimale balance mellem stil og lydgengivelse, så lytteren kun oplever det bedste. Philips Fidelios design er en kombination af professionel lydteknik, fremragende håndværk og førsteklasses produktdesign. Naturlige materialer af højeste kvalitet som træ og lak giver dette sortiment et karakteristisk og moderne udseende.

Gode tilslutningsmuligheder

Dynamisk lyd i fleksible lydanlæg giver dig frihed til at få adgang til førsteklasses lyd på den måde, der passer dig. Brugervenlige og letkonfigurerede produkter med Bluetooth og Airplay-funktioner gør det muligt at inkorporere hifi-lyd via nye tekniske platforme. Resultatet er trådløse lydsystemer, der aldrig går på kompromis med lydkvaliteten.

Plug and Play

I dag vil vi være tilsluttet konstant og uden afbrydelser. Med en dockinghøjttaler kan du hurtigt og enkelt tilslutte og afspille musik fra Apple-enheder. Stream lyd, oplad batteriet, og opdag fordelene og komforten ved en komplet dockingstation.

DualDock-mekanismen

DualDock-mekanismen er en nyskabelse fra Philips, hvor forskellige dockingstations er blevet integreret i en række musiksystemer. Uanset om du ønsker et vækkeur, ultraslanke mikrohøjttalere, et klassisk musiksystem eller en løsning til flere kilder, behøver du kun en 30-benstilslutning til iPhone4 og en Lightning-tilslutning til iPhone 5.

Streaming via Bluetooth®-højttalere

I dag er der musik overalt. Den kan streames, downloades og deles via smartphones, tablets og laptops. Vores store sortiment med hjemmelydsprodukter omfatter snesevis af Bluetooth-kompatible modeller, så uanset om du bruger Apple, Android eller Windows, kan du enkelt streame din yndlingsmusik via trådløse Bluetooth-højttalere.

Førsteklasses lyd via trådløse højttalere

 

Vores sortiment af trådløse højttalere til hjemmelyd omfatter modeller til rum af enhver type. Her finder du alt fra fritstående komplette tårnhøjttalere til vægmonterede systemer, klassiske stereohøjttalere, monoblock-modeller og multimediesystemer.

 

 

Produkthøjdepunkter