Big Bang

Trin 1

 

For at skabe det perfekte udgangspunkt for maksimal volumen skal du vaske dit hår med shampoo og hårbalsam, der giver fylde. Derefter gør du det klar til styling med en mousse eller en fortykkende føntørringscreme.

Trin 1

Trin 2

 

Føntør dit hår, mens du løfter det op ved hårrødderne og tørrer det for maksimal volumen. Brug en stor, rund børste under føntørring, hvor du starter nedefra og arbejder dig opefter for hele tiden at skabe volumen.

Trin 2

Trin 3

 

Når det er tørt, bruger du en flad børste til at løfte dit hår op ved hårrødderne og væk fra ansigtet for at skabe maksimal volumen. Ret hårtørreren mod hårrødderne, og før luftstrømmen opad.

Trin 3

Trin 4

 

Touper hårrødderne blidt for at give ekstra støtte og holde volumen på plads. Glat derefter det yderste lag af håret tilbage og væk fra ansigtet med en naturhårsbørste.

Trin 4

Trin 5

 

Skub håret over den ene skulder, så du laver en lav hestehale, og sæt en elastik i. Hvis du synes, kan du dække den med et spænde eller anden hårpynt. Så deler du hestehalen i to dele.

Trin 5

Trin 6

 

Lav en fiskehaleformet fletning ved at tage en lille lok fra den ene side og krydse den ind foran og samle den med den anden side. Fortsæt nedefter, skiftevis venstre-højre-venstre-højre. Fastgør enden med en lille elastik, som du kan dække med et smukt hårbånd.

Trin 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.