1
Autolamper

WhiteVision

Traditionel signallyskilde og interiørlyskilde

  WhiteVision

  Traditionel signallyskilde og interiørlyskilde

  Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

  WhiteVision-lyskilder tilføjer et intenst, hvidt xenon-look til din bils signalbelysning og indvendige belysning, så du får en førsteklasses køreoplevelse om natten. Den øgede lysstyrke med betydeligt hvidere lys gør dem til en perfekt kombination af stil og sikkerhed. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

WhiteVision Traditionel signallyskilde og interiørlyskilde

Lyskildetype: H6W, Pakke med 2 stk., 12 V, 6 W 12036WHVB2 Find lignende produkter

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Sikkerhed har aldrig før været så attraktiv

Intens, hvid xenon-effekt

 • Klassens bedste levetid for forøget køreglæde

  Klassens bedste levetid for forøget køreglæde

  Philips WhiteVision-lyskilder (tilgængelig i H1, H3, H4, H7, T4W og W5W) er designet til at holde. De tilbyder dig en lang og pålidelig levetid på 450 timer*. Det er betydeligt højere end konkurrerende tilbud. Dette resulterer i færre udskiftninger og mere værdi for pengene. (*H4 og H7 testet ved en standardspænding på 13,2 V)

 • Skarp stråle med intenst hvidt lys

  Med op til 3700 Kelvin og et intenst hvidt lys oplyser Philips WhiteVision-lyskilder vejen forude med en klar, hvid lyskegle, der straks fjerner mørket. En førsteklasses lyskegle for en førsteklasses køreoplevelse.

 • Hvid xenon-effekt for elegant look

  WhiteVision giver dine forlygter det elegante look forbundet med dyre biler.

 • Op til 60 % bedre udsyn på vejen for maksimal klarhed

  Et længere lyskeglemønster med op til 60 % bedre udsyn gør dig i stand til at blive set af andre trafikanter mere klart. Det forbedrer sikkerheden, så du får mere tid til at reagere på potentielle farer på vejen forude.

 • Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Philips har i 100 år været den førende virksomhed inden for lyskilder til bilindustrien og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard på moderne biler. I dag er hver anden bil i Europa og hver tredje bil på verdensplan udstyret med lyskilder fra Philips.

 • En førsteklasses køreoplevelse med intens hvid xenon-effekt

  Philips WhiteVision-lyskilder klarer sig bedre end nogen blå autolyskilder på markedet og er det helt rigtige valg for chauffører, der ønsker at køre med stil, uden at det sætter sikkerheden i fare. Med en farvetemperatur for xenon-lyskilder og en elegant hvid hætte er WhiteVision den ultimative opgradering til din signalbelysning og indvendige belysning. Philips' patenterede 3. generations belægningsteknologi er et revolutionerende mesterværk.

 • Større kontrast for større synlighed og sikrere kørsel

  Maksimalt hvidt lys i positionslys og bremselygter giver bedre kontrast, så dit køretøj kan skelnes fra andre, og du således kan få en mere behagelig køreoplevelse.

 • Philips-autolyskilder er yderst robuste

  UV-kvartsglas er stærkere end hærdet glas og meget modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer eller rystelser, hvilket eliminerer risikoen for tidlige fejl. Philips-autolyskilder med UV-kvartsglas muliggør højere tryk i lyskilden og producerer kraftigere lys samt giver længere levetid.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i