Vision Moto

Motorcykellyskilder

  Vision Moto

  Motorcykellyskilder

  Føl dig sikker, kør sikkert

  Eftersom Vision Moto-lyskilder giver 30 % bedre udsyn end en almindelig lyskilde, kan motorcyklister se længere med forbedret lyseffekt til en meget konkurrencedygtig pris. Vælg Vision Moto-lyskilder, hvis du ønsker større sikkerhed! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Vision Moto Motorcykellyskilder

Lyskildetype: S2, Pakke med 1 stk., 12 V, 35/35 W 12728BW Find lignende produkter

Føl dig sikker, kør sikkert

30 % bedre udsyn

 • Her får du noget for pengene

  Her får du noget for pengene

  Philips Vision Moto-lyskilderne er valget for bilister, der er på udkig efter billige lyskildeløsninger og ikke vil gå på kompromis med sikkerheden. Motorcykellyskilderne giver 30 % bedre udsyn på vejen i forhold til en almindelig lyskilde.

 • 30% bedre udsyn

  30% bedre udsyn

  Philips VisionMoto-lyskilder, der giver 30 % bedre udsyn på vejen, er det perfekte valg for motorcyklister, som er på udkig efter lysstyrke og sikkerhed. Den højere lysstyrke gør, at motorcyklisterne kan reagere hurtigere på forhindringer og undgå ulykker.

 • Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  UV-kvartsglas er stærkere end hårdt glas og yderst modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og vibrationer, hvilket eliminerer risikoen for eksplosion. Philips-lyskilder af kvartsglas (glødetråd 2650º C og glas 800º C) kan modstå voldsomme termiske chok. På grund af muligheden for øget tryk i lyskilden kan UV-kvartsglas generere mere kraftigt lys.

 • Overholder de høje kvalitetsstandarder i E-godkendelsen

  Philips Automotive sætter en ære i at producere de bedste produkter og tjenester i klassen, både på Original Equipment Manufacturer-markedet samt på markedet for reservedele. Vores produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og testet efter de højeste specifikationer for at give vore kunder maksimal sikkerhed og kørekomfort. Hele vores produktion gennemgår omhyggelig testning, kontrol og certificering (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) efter den højeste E-typegodkendelse.

 • Mange store motorcykelfabrikanter vælger Philips.

  Philips har i 100 år været en førende virksomhed inden for lys til biler og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard for moderne biler. I dag er en ud af to biler i Europa og en ud af tre biler på verdensplan udstyret med belysning fra Philips.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i