CityVision Moto

Motorcykellyskilder

  CityVision Moto

  Motorcykellyskilder

  Føl dig sikker, kør sikkert

  For at give større sikkerhed og synlighed i bytrafikken har Philips udviklet CityVision Moto-lyskilder med en karakteristisk, opsigtsvækkende orange effekt i forlygten, så du bedre kan ses. CityVision Moto-lyskilder giver også 40 % bedre udsyn. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

CityVision Moto Motorcykellyskilder

Lyskildetype: H7, Pakke med 1 stk., 12 V, 55 W, Styling 12972CTVBW Find lignende produkter

Føl dig sikker, kør sikkert

Se og bliv set

 • Designet til motorcyklister i bytrafikken

  Designet til motorcyklister i bytrafikken

  Philips CityVision Moto-lyskilder er specifikt designet til at øge motorcyklistens sikkerhed i bytrafikken. Den opsigtsvækkende orange effekt samt en forøgelse af lysstyrken på 40 % giver motorcyklisten mere tryghed i trafikken og er aktivt med til at reducere antallet af ulykker.

 • Karakteristisk orange effekt i forlygten

  Karakteristisk orange effekt i forlygten

  Philips CityVision Moto-lyskilder er specifikt udviklet til motorcyklister i byerne. Takket være den karakteristiske orange effekt fanger Philips-motorcykellyskilder bilistens opmærksomhed og garanterer, at bilisten hurtigere får øje på motorcyklisten.

 • Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  Philips-motorcykellyskilder er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  UV-kvartsglas er stærkere end hårdt glas og yderst modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og vibrationer, hvilket eliminerer risikoen for eksplosion. Philips-lyskilder af kvartsglas (glødetråd 2650º C og glas 800º C) kan modstå voldsomme termiske chok. På grund af muligheden for øget tryk i lyskilden kan UV-kvartsglas generere mere kraftigt lys.

 • Vibrationsbestandighed på op til 10 G

  Vibrationsbestandighed på op til 10 G

  Philips CityVision Moto-lyskilder er udstyret med den nyeste teknologi, så de kan modstå vibrationer på op til 10 G og holde længere. Disse motorcykellyskilder monteres med en ekstremt modstandsdygtig dobbeltspiraliseret glødetråd, så de kan modstå en lang række vibrationer, herunder fysiske stød.

 • 40 % bedre udsyn

  40 % bedre udsyn

  Philips CityVision Moto-lyskilder giver 40 % bedre udsyn på vejen og er aktivt med til at øge motorcyklisters sikkerhed. Takket være bedre synlighed på vejen gør Philips-motorcykellyskilder det lettere at få øje på forhindringer og at forhindre ulykker.

 • Overholder de høje kvalitetsstandarder i E-godkendelsen

  Philips Automotive sætter en ære i at producere de bedste produkter og tjenester i klassen, både på Original Equipment Manufacturer-markedet samt på markedet for reservedele. Vores produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og testet efter de højeste specifikationer for at give vore kunder maksimal sikkerhed og kørekomfort. Hele vores produktion gennemgår omhyggelig testning, kontrol og certificering (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) efter den højeste E-typegodkendelse.

 • Mange store motorcykelfabrikanter vælger Philips.

  Philips har i 100 år været en førende virksomhed inden for lys til biler og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard for moderne biler. I dag er en ud af to biler i Europa og en ud af tre biler på verdensplan udstyret med belysning fra Philips.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i