1
    -{discount-percentage}%

Xenon X-tremeVision gen2 Xenon lyskilde til bilforlygter

Lyskildetype: D4S, Pakke med 1 stk., 42 V, 35 W 42402XV2C1 Find lignende produkter

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Føl dig tryg og kør sikkert med mere klart lys

Se enhver ujævnhed, kurve og forhindring på vejen

  • Lyskildetype: D4S
  • Pakke med 1 stk.
  • 42 V, 35 W

Bedre sigtbarhed giver sikrere og mere komfortabel kørsel

Lys er en grundlæggende del af køreoplevelsen. Ved blot at forbedre lyskvaliteten kan du medvirke til at forebygge ulykker. Xenon X-tremeVision gen2 forbedrer sigtbarheden, så du er i stand til at registrere forhindringer og færdselsskilte tidligere og dermed forbedre din reaktionstid. Lyskildens spektrale sammensætning er tilpasset øjets naturlige farvefølsomhed. Med en farvetemperatur på 4800 K udsender denne forlygte et lys, der er skånsom mod øjnene og gør nattens køreoplevelse sikrere og mere behagelig.

Innovativ Xenon HID-teknologi udviklet af Philips

Xenon HID (High Intensity Discharge) lyskilder med højintensive udladninger giver dobbelt så meget lys og en sikrere kørsel under alle forhold. Undersøgelser viser, at xenonautolyskilder hjælper bilister til at kunne koncentrere sig om vejen og opdage forhindringer og vejskilte meget hurtigere end med traditionelle lyskilder. Findes der bedre måder at overvinde mørket på end med et intenst hvidt lys, der kan sammenlignes med dagslys?

Overholder de høje kvalitetsstandarder i E-godkendelsen

Philips' autoprodukter og -tjenester anses for klassens bedste på markedet for originalt produceret udstyr (OEM) og markedet for reservedele. Vores udstyr, der er fremstillet af produkter af høj kvalitet og testet i overensstemmelse med de højeste standarder, er designet til at maksimere sikkerheden og komforten for vores kunders køreoplevelse. Hele vores produktsortiment er grundigt testet, kontrolleret og certificeret (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) til at kunne overholde de strengeste ECE-krav. Kort sagt: Det er kvalitet, du kan stole på.

Philips' autolyskilder er prisbelønnede

Vores innovative autolyskilder af høj kvalitet er prisbelønnede og anerkendes konsekvent af bileksperter.

Mange større bilfabrikanter vælger Philips.

Philips har i 100 år været den førende virksomhed inden for lys til biler og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standarder for moderne biler. I dag er én ud af to biler i Europa og én ud af tre biler på verdensplan udstyret med belysning fra Philips.

Philips autopærer er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

UV-Quartz-glas er stærkere end hårdt glas og yderst modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og vibrationer, hvilket eliminerer risikoen for eksplosion. Philips lyskilder af kvartsglas kan således modstå voldsomme termiske chok. På grund af muligheden for øget tryk i lyskilden kan UV-Quartz-glas udsende et kraftigere lys. Et kraftigere lys betyder samtidig en forbedret køreoplevelse, uanset hvor mørk vejen forude måtte være.

Retter lyset mod det rigtige punkt foran bilen

Det er ikke nok blot at have kraftige forlygter. Optisk præcision har også en betydning. Xenon X-tremeVision plus-lyskilderne har den mest præcise kurvebøjningsteknologi justeret ved 150-350 µm. Det betyder, at de oplyser vejen netop de steder, hvor du har brug for det, uden at blænde modkørende bilister.

Xenon X-tremeVision plus: Giver en enestående, visuel lyseffekt

Xenon X-tremeVision plus-lyskilder er udviklet med Philips xenonteknologi, der giver optimal lyseffekt. Med en længere lyskegle og op til 150 % bedre sigtbarhed hjælper X-tremeVision plus-lyskilderne dig med at opdage forhindringer tidligere, så du kan reagere i tide. Med en endnu bedre perifer sigtbarhed vil du være mere opmærksom på eventuelle farer fra siden af vejen, f.eks. fodgængere eller vejkryds forude. Ved at oplyse alle bump, sving og farer på vejen forude tydeligt tilfredsstiller disse forlygter selv de mest krævende bilister og de mest krævende kørselsforhold.

Philips billygter er beskyttet mod UV-skader

Philips' særlige anti-UV-belægningsteknologi beskytter forlygterne mod skadelig ultraviolet stråling, hvilket gør Philips Quartz-glas med UV-belægning perfekt til alle kørselsforhold. Det ekstra beskyttende lag sikrer, at forlygterne er konstrueret til at kunne holde i mange år frem.

Anbefalede produkter

  • -{discount-percentage}%

Nyligt viste produkter

  • -{discount-percentage}%