Easy Kit

Komplet ekstrasæt

  Easy Kit

  Komplet ekstrasæt

  Alle de pærer, du har brug for, i ét sæt

  Hos Philips Automotive er det vores primære mål at bekymre os om sikkerheden på vejen. Eftersom det anbefales altid at have reservedele i bilen, tilbyder vi ekstrasæt med alle nødvendige reservepærer, så du er rustet til alle tænkelige svigt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Alle de pærer, du har brug for, i ét sæt

Reservesæt med H4-pærer

 • Easy Kit indeholder forlygter, der tilbyder 30 % mere lys

  Vores belysningsløsninger frembringer en kraftfuld og præcis stråling med overlegen lyseffekt. Få fordel af en ekstra forlygte, så din synligheden på vejen forøges.

 • Robust kassekonstruktion, der forhindrer beskadigelse eller brud

  Kasserne med ekstrasæt er lavet af modstandsdygtigt materialer og konstrueret til at modstå mekanisk skader, så pærerne ikke kan gå i stykker.

 • Et optimeret format til nem opbevaring i bilen

  Easy Kit er konstrueret med chauffører i tankerne og blev optimeret, så den passer ind i bagagerummet eller handskerummet og alligevel bruger minimalt med plads.

 • Ekstrasættet er udstyret med kvalitetspærer, som er godkendt af Philips

  Ekstrasættene fra Philips er forsynet med de bedste produkter i klassen. Fremstillet af kvalitetsmaterialer og testet efter de højeste specifikationer for at give vores brugere maksimal sikkerhed og kørekomfort. Hele vores produktion af pærer gennemgår omhyggelig testning, kontrol og certificering (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) efter de højeste ECE-krav.

 • Dækker 90 % af alle biltyper

  Spare Kit fra Philips tilbyder et stort udvalg af reservepærer og passer til 90 % af bilparken. Det er et perfekt valg for chauffører, der går op i sikkerhed.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i