Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  Nærmest magisk

  Philips 639 er en unik klaptelefon, hvor den fantastiske ydre skærm er "skjult" under et spejl i fuld længde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nærmest magisk

Mirror FX

 • Magisk skærmeffekt med Mirror FX

  Opdag en magisk skærm med en specialeffekt gemt bag spejlet. Mirror FX bruger et spejl til at gemme en ekstern skærm. Skærmen viser sig, når telefonen ringer.

 • Klart OLED LCD under-display

  OLED-teknologien giver et utroligt klart display med animation, der kan deles med andre.

 • Skøre animationer til sjov på telefonen

  Skøre animationer gør det muligt enten at blive alarmeret for hver 15, 30 og 60 minutter med et skørt ur, f.eks. en gongong eller klokker, eller du kan vælge 1 ud af 5 dyreanimationer (skildpadde, frø, tiger, kanin eller panda) og more dig sammen med dine venner.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  MMS (Multimedia Messaging Service) giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefon til at sende og modtage billeder, video og lydfiler sammen med dine tekstbeskeder.

 • Lav dit eget mix af polyfoniske melodier og ringetoner med BeDJ

  Den forbløffende DJ-funktion gør det muligt at skabe, nyde og dele dit eget musikmix på en nem måde når som helst, hvor som helst - helt uden begrænsninger af din opfindsomhed med denne ægte, bærbare mikserpult. Skab dine egne lyde ved at bruge skabeloner, som er lavet på forhånd og leveret af berømte, internationale diskjockeyer, eller dine egne, polyfoniske ringetoner, eller du kan vælge at downloade indholdet via WAP, infrarødt eller MMS og mikse op til 9 forskellige spor i realtid.

 • TFT-display med 65.536 pragtfulde farver

  Det fremragende 65 K TFT-farvedisplay giver med 65.536 pragtfulde farver en høj kontrast samt høj klarhed og har ultrafine pitch, som gør farvegrafik og fotos klare og strålende.

 • Flotte, polyfoniske ringetoner med 32 toner

  Med de polyfoniske ringetoner med 32 toner kan du bruge MIDI-formatet til at skabe samtidige toner af forskellige noder til at få mere naturlige og realistiske musikalske resultater, som lyder akkurat som et lille orkester med forskellige instrumenter med enestående lydeffekter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i