1
Lyd til hjemmet

dockingstation til iPod/iPhone/iPad

  dockingstation til iPod/iPhone/iPad

  Stå op med glæde

  Fyldig og klar lyd strømmer fra din iPod/iPhone/iPad med denne stilfulde Philips DC291/12-dockingstation. Afspil og oplad din enhed på samme tid, eller brug enheden som vækkeur, så du kan vågne op til din yndlingssang eller radiostation. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Stå op med glæde

Fyldig og klar lyd strømmer fra din iPod/iPhone/iPad med denne stilfulde Philips DC291/12-dockingstation. Afspil og oplad din enhed på samme tid, eller brug enheden som vækkeur, så du kan vågne op til din yndlingssang eller radiostation. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

dockingstation til iPod/iPhone/iPad

Aluminium DC291/12 Find similar products

Stå op med glæde

Dockingstation: Afspil og lad op

 • Alarm på ugedage/i weekenden, så du kan tilpasse produktet til din livsstil

  Alarm på ugedage/i weekenden, så du kan tilpasse produktet til din livsstil

  Denne clockradio er designet med henblik på en moderne livsstil og har en dobbelt alarmfunktion, der gør det muligt at indstille én alarm på hverdage og en anden i weekenden - eller to alarmindstillinger til par. Alarmen kan indstilles til de samme alarmtider mandag til søndag. Eller du kan indstille alarmen til tidlig vækning mandag til fredag og vælge at sove længe på lørdage og søndage. Lige meget hvad du vælger, sparer disse praktiske funktioner dig for at rode med forskellige alarmtider hver eneste aften.

 • Samlet udgangseffekt på 10 W RMS

  Samlet udgangseffekt på 10 W RMS

  RMS står for Root Mean Square (effektiv værdi) og er en typisk målingsenhed for lydeffekt, eller rettere den elektriske strøm, der overføres fra en lydforstærker til en højttaler, som måles i watt. Mængden af elektrisk strøm, der overføres til højttaleren, og dens følsomhed er afgørende for den genererede lydeffekt. Forstærkere er grundlæggende begrænset af den elektriske energi, de er i stand til at forstærke, og højttalere er begrænset af den elektriske energi, de kan konvertere til lydenergi uden at forvrænge lydsignalet. Jo højere watt, jo bedre lydeffekt fra højttaleren.

 • Aluminiumskabinet giver god kvalitetsfornemmelse

  Aluminiumskabinet giver god kvalitetsfornemmelse

  Robust, let aluminiumskabinet, der kan modstå høje temperaturer og rust.

 • Digital indstilling med faste stationer gør det nemt

  Digital indstilling med faste stationer gør det nemt

  Stil blot ind på den station, som du vil lagre, og hold forudindstillingsknappen nede for at gemme frekvensen i hukommelsen. Med gemte radiostationer kan du hurtigt hente din yndlingsradiostation uden at skulle indstille frekvensen manuelt hver gang.

 • MP3 Link til bærbar musikafspilning

  MP3 Link til bærbar musikafspilning

  MP3 Link-forbindelsen giver mulighed for direkte afspilning af MP3-indhold fra bærbare medieafspillere. Ud over fordelen ved at kunne nyde din yndlingsmusik i lydsystemets overlegne lydkvalitet er MP3-linket også yderst bekvemt, da det eneste, du behøver at gøre, er at tilslutte din bærbare MP3-afspiller til lydsystemet.

 • Afspil og oplad din iPod/iPhone/iPad

  Afspil og oplad din iPod/iPhone/iPad

  Nyd din foretrukne MP3-musik, mens du oplader din iPhone/iPod/iPad! Dockingstationen gør det muligt for dig at tilslutte din bærbare enhed direkte til Philips-systemet, så du kan lytte til din yndlingsmusik med uovertruffen lyd. Den kan også oplade din iPhone/iPod/iPad, mens den spiller, så du kan få glæde af din musik og ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt din bærbare afspiller løber tør for batteri. Systemet oplader automatisk din bærbare enhed, mens den sidder i dockingstationen.

 • Blid vækning for en behagelig opvågning

  Blid vækning for en behagelig opvågning

  Start dagen på en god måde, og vågn blidt op til en alarmtone, der kun gradvist tager til i lydstyrke. Normalt, når lydstyrken er indstillet på forhånd, er lyden af en alarm enten for lav, så du slet ikke vågner, eller så høj, at du vågner med et sæt. Nu kan du vælge at vågne op til din yndlingsmusik, din foretrukne radiostation eller til lyden af en buzzer-alarm. Alarmlydstyrken for Blid Vækning øges gradvist fra en diskret lyd til forholdsvist højt. Så får du mulighed for at vågne stille og roligt op.

 • Automatisk synkronisering af ur, når din iPod/iPhone/iPad er docket

  Automatisk synkronisering af ur, når din iPod/iPhone/iPad er docket

  Når du tilslutter og docker, synkroniserer denne dockingstation automatisk uret med din iPod/iPhone/iPad i løbet af få sekunder. Den praktiske funktion gør, at du aldrig er nødt til at stille uret manuelt.

 • Dock din iPod/iPhone, selv med etuiet på

  Dock din iPod/iPhone, selv med etuiet på

  Smart designet docking-port med fjederudløser kan nemt anvendes til din iPod eller iPhone uden særlige adaptere. Den fungerer endda med de fleste typer etuier siddende på – sæt blot din iPod eller iPhone i docken, som den er. Nu kan du virkelig nyde din musik uden problemer.

 • Vågn op til musik fra din iPod/iPhone/iPad eller radio

  Vågn op til den musik, du allerbedst kan lide. Vælg din yndlingsradiostation eller milde toner fra din iPod/iPhone/iPad, og gør morgenerne lidt anderledes. Produktet begynder at afspille dit valgt ved lav lydstyrke, der gradvist øges, indtil det når det niveau, du har valgt. Nu kan du kontrollere, hvordan du vågner og begynder på din dag – hver dag.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in