Sonicare

Philips Sonicare BreathRx

Tungespray

  Philips Sonicare BreathRx

  Tungespray

  BreathRx tungespray

  Ekstra tungespray til Philips Sonicare TongueCare+. Ved brug sammen med vores TongueCare+ tungebørste dræber den unikke formel bakterier, der giver dårlig ånde, neutraliserer lugt og giver langvarigt frisk ånde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare BreathRx Tungespray

2 oz tungespray, Alkoholfri, Sukkerfri DIS640/03 Find lignende produkter

BreathRx tungespray

Dræber bakterier, der skaber dårlig ånde

 • Specialformel, der sikrer frisk ånde

  Specialformel, der sikrer frisk ånde

  Den unikke og stærke kombination af ingredienser i Philips Sonicare BreathRx tungespray er det, der gør den så effektiv. Den specielle formel med bakteriedræbende CPC og Zytex – vores eksklusive blanding af zink, thymol eukalyptusolier, der neutraliserer uønsket lugt. Sprayen giver øjeblikkeligt friskere ånde og er langtidsvirkende.

 • Dræber bakterier, der skaber dårlig ånde

  Dræber bakterier, der skaber dårlig ånde

  Den unikke kombination af ingredienser i Philips Sonicare BreathRx tungespray er klinisk afprøvet og dræber bakterier og neutraliserer dårlig ånde øjeblikkeligt. Den specielle tykke formel dækker tungen og sikrer en skånsom rensning. Den kølige myntesmag efterlader munden frisk og ren.

 • Klinisk dokumenterede resultater

  Det er klinisk påvist, at Philips Sonicare BreathRx tungespray dræber bakterier, der skaber dårlig ånde, og neutraliserer lugt øjeblikkeligt. Den specielle tykke formel dækker tungen, så de bakteriedræbende ingredienser påføres der, hvor de er mest nødvendige. Den kølige myntesmag efterlader munden frisk og ren.

 • Frisk ånde uden det tørre stik af alkohol

  Alkoholbaseret tungespray og mundskyl kan udtørre munden, og en tør mund er et perfekt miljø for bakterier, der skaber dårlig ånde. Vores alkoholfri BreathRx tungespray efterlader munden fugtig og din ånde frisk.

 • Dækker tungen for en komplet og behagelig rengøring

  Philips Sonicare BreathRx tungespray arbejder hårdt for at holde din ånde friskere i længere tid. I modsætning til almindeligt mundskyllemiddel dækker vores specielle tykke formel tungen for at sikre, at alle de bakteriedræbende ingredienser har rigelig tid til at træde i kraft, og den holder tungen fugtig, mens TongueCare+ tungebørsten fjerner aflejringer og bakterier.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i