Skærmbeskyttelse

  Skærmbeskyttelse

  Beskyt din iPad-skærm

  Brug en krystalklar plade til at beskytte din iPad Multi-Touch-glasskærm. Vores skærmbeskytter er nærmest usynlig, men bemærkelsesværdigt anderledes, og den forvrænger ikke den revolutionerende IPS-skærm, så du kan nyde godt af rene, klare og levende billeder fra alle vinkler. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Beskyt din iPad-skærm

med en krystalklar skærmbeskytter

 • Krystalklar film til usynlig skærmbeskyttelse

  Den krystalklare film giver enhedens skærm et lag af usynlig beskyttelse mod ridser og støv. Det fungerer vha. statisk klæbeevne, så den er nem at sætte på og fjerne igen, uden at det efterlader klisterrester.

 • Udglatningskort til nem påsætning medfølger

  Brug det medfølgende udglatningskort til forsigtigt at fjerne evt. luftbobler, der kan opstå under beskyttelsesfilmen under påsætning.

 • Statisk klæbeevne sikrer nem påsætning og aftagning

  Eftersom skærmbeskytteren fungerer ved brug af statisk klæbeevne, er den nem at påføre, flytte rundt på og fjerne uden at efterlade nogen form for klisterrester på enhedens skærm.

 • Fnugfri klud til rensning af enhedens overflade medfølger

  Undgå, at støvet sætter sig bag din nye skærmbeskytter! Brug den medfølgende fnugfri klud til at rengøre overfladen på din enhed grundigt, før du påfører filmen.

 • Klar, levende visning fra alle vinkler

  Forskellen er tydelig - vores skærmbeskytter forstyrrer ikke den revolutionerende IPS-skærm, så du kan nyde tydelige, klare og levende billeder fra alle vinkler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i